A
apidrone
Гостин
Гризни јазик!!!Ај на здравје, следен е треквартиста. Куадрадо се носи за десен бек во 3-5-2 и за да сме имале тактичка флексибилност ( 4-3-3, 4-2-3-1)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гризни јазик!!!Ај на здравје, следен е треквартиста. Куадрадо се носи за десен бек во 3-5-2 и за да сме имале тактичка флексибилност ( 4-3-3, 4-2-3-1)
Па ве молат да го купите. Ќе мора да лета. [emoji14]Сме го зеле Куадрадо, МАрота денес лета за Германија за да го купи Дракслер.
Спореди ја изјавава на Тевез со таа на Видал. Ете таа е разликата.
И после спoреди им ги кариерите за да биде уште поголема разликатаСпореди ја изјавава на Тевез со таа на Видал. Ете таа е разликата.
Тоа и го пишав на ЈувентусМк пред сат хаха[DOUBLEPOST=1440331253][/DOUBLEPOST]Romeo Agresti believes Juan Cuadrado could be close to joining Juventus on loan from Chelsea Football Club[DOUBLEPOST=1440331655][/DOUBLEPOST]According to Corriere Salentino, Juventus left-back Matteo Liveiro is close to join Lecce on a season-long loan.Спореди ја изјавава на Тевез со таа на Видал. Ете таа е разликата.
Ако е Лаудиса даОд каде ви е информацијава за Марота во Германија?
Едит: од ГДС... може да му се верува на Миланскиов весник?