Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па шосторе мавање овие бе, знам дека се најнасилници во цела нивна лига ама на пријателска бе O.o ?

Да ги ебам тие емигрантите да ги ебам! Мамето нивно!

од таму шутирај колку сакаш :angel:

Ајде бе нека ги смири судијата малце овие идиотиве мават ко за испаѓање да се работи, Манџу го повредија ама остана, по Погба мават до смрт и по лишт, гибни ги ко црвчиња паѓат

Ова бе стока да ми би ти било, не фудбалери!! Боже, боже!

Затоа потребно е добро анализирање со кого договараш пријателски. Лесно може да ви го зафркнат стартот на сезоната.

Овие се радват кутрите ко финале ЛШ да играт иако маваја како стока освен еден гол од одбиена топка и чудото гол ништо специјално не напраја иако игравме со 10.

Каков ОЧАЈ беше утакмицава :facepalm: ништо асално да не се направело :bravobe:ќе биде интересно против лацио сеа на 8-ми ако играме вака ко денес посрани ебаго.

Каков ОЧАЈ беше утакмицава :facepalm: ништо асално да не се направело :bravobe:ќе биде интересно против лацио сеа на 8-ми ако играме вака ко денес посрани ебаго.
А кaкo дa игрaме сo oглед декa игрaвме сo 10 игрaчи, без Бaрзa и Киелини плус еден првoтимец пoвреден?!
Мн пaничите бе луѓе, бевме пoќе oд сoлидни сo oглед нa сите случувaњa и пoвреди.

Двaтa гoлa беa глупи дo дaске сo 10 игрaчи не мoѓеa гoлoт дa гo видaт.

Никој не паничи само кажувам што видов. Опасно не ми се свиѓаше играта а за една недела со лацио утакмица за престиж играме

CLWLccDXAAEJnzj.jpg:large

со куцање сам до автобус, нема да е мн надвор од терените[DOUBLEPOST=1438488435][/DOUBLEPOST]
:pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom