Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Значи дека Погба е многу јак, е! Нема врска тоа колку утакмици имам гледано, реков има малку сезони на највисоко ниво одиграно пошо релативно е млад, плус во италијанска лига. Зборот ми беше дека не вреди да се фрлат 100 милиони за играч кој не знаеш дали ќе биде истиот кога ќе дојде во друг клуб.
На пример да е играч од иста лига кој релативно помали се шансите да е флоп, туку само очекуваш да е пак на исто ниво и да се уклопи не би дал 100 мил. а не па за играч кој не се знае дали ќе продолжи на ниво и дали ќе се снајде таму кај што ќе оди.

А вредеше да се фрлат 80 милиони за играч од бразилска лига?
Или за Бејл кој нема мрднато од англија?

Значи дека Погба е многу јак, е! Нема врска тоа колку утакмици имам гледано, реков има малку сезони на највисоко ниво одиграно пошо релативно е млад, плус во италијанска лига. Зборот ми беше дека не вреди да се фрлат 100 милиони за играч кој не знаеш дали ќе биде истиот кога ќе дојде во друг клуб.
На пример да е играч од иста лига кој релативно помали се шансите да е флоп, туку само очекуваш да е пак на исто ниво и да се уклопи не би дал 100 мил. а не па за играч кој не се знае дали ќе продолжи на ниво и дали ќе се снајде таму кај што ќе оди.
Абе кај нас за безпари се уклопи топ ....е сеа за 100м кај и да оди мора да се уклопи :icon_lol: :toe:

Од наредната недела според Маркети медицинските за Манџукич.

Досега сме потрошиле 60 милиони според Скај на Дибала, Заза, Берарди, Кедира и најверојатно Манџукич.

Јас би го зел на позајмица Јуветич после би купил лев бек и скоцкани сме

-------------Jovetic/Pereyra/Berardi--------
----Dybala/Berardi/Jovetic-----Morata/Mandzukic/Zaza/---

Од наредната недела според Маркети медицинските за Манџукич.

Досега сме потрошиле 60 милиони според Скај на Дибала, Заза, Берарди, Кедира и најверојатно Манџукич.

Јас би го зел на позајмица Јуветич после би купил лев бек и скоцкани сме

-------------Jovetic/Pereyra/Berardi--------
----Dybala/Berardi/Jovetic-----Morata/Mandzukic/Zaza/---
Тука не е вклучена и цената која треба да се плати за Переира, а и можеби ќе не изненадат со уште некое име на бековската позиција јас би го сакал Курзава или Шмелцер. :)

Neka ni e so srekja, i da ima uspeh Mandzukic vo nasiot dres :D

Jas optimist sum, vakvite borbeni napagjaci vo Serie a imaat uspeh.

Operacija Mandzukic:Atleticu idu 18 mln,igrac ce zaradjivati 3,5 mln po sezoni! АКО Е ТАКА ИАКО НЕ НЕКОЈ ФАН НА МАНЏУКИЧ СЕПАК чим Алегри решил да се доведе во тимов BENVENUTO ALLA NOSTRA FAMIGLIA !

Juventus & Atletico Madrid reach agreement for Mandzukic

After just one season in La Liga, Mario Mandzukic is on his way to Italy. Juventus had reached an agreement with the striker on a contract and now Marotta reached an agreement with Atletico today in Madrid. With Tevez is on his way back to Argentina, Juventus acted quickly to add a new striker.
GDM

Добро де, Марота вечерва требаше да слета во Мадрид, кога ли успеа да го договори...?:cuc:

29 години типацов, само 2-3 добри сезони има во него.. дај боже да грешам али таквите напаѓачи до кај 32-33 имаат сила..

П.С. сега читам, Марота веќе се наоѓа во Торино... :shook:

Коа ќе ми текне не можевме пред 3 сезони топка од 16тник да изнесеме баш поради Манџукич...

Па веќе било све договорено однапред, се чекал само конечен одговор од Тевез дека ќе си оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom