Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сладоледџија и мене повеќе мерак ми прави Андерсон ама и Дибала ќе биде играчиште и сезонава е мн. јак само малку му падна формата. Да видиме како ќе се покаже кај нас од следна сезона доколку го земеме мислам дека ќе го биде детево по стилот на игра дриблинг брзина ми личи на Алексис Санчез ама овој нашиов ќе биде подобар од Алексис. :cool:

Дибала и Мората напад за наредни 10 години :свиркам:

Во среда е финалето конечно против Лацио?

11222014_818967101524560_2900057151646476295_n.jpg

:pos:

Демек го кара Тевез зашо не носи жолто капче:icon_mrgr: а фацата на Карлитос као 'кој те ебе бе'.

Демек го кара Тевез зашо не носи жолто капче:icon_mrgr: а фацата на Карлитос као 'кој те ебе бе'.

На Араунд Јувентус пишува - Allegri mad at Tevez because the only one without the yellow cap. Али после ги видев и првите две зборчиња и уште посмешно станува. Али фаците си го прават своето.

Ја не би ги играл ни Маркисио,Мората,Лихт,поготово Маркисио кој играше и против Каљари саат време,пред мечот со Реал.Пушти ги таму Мароне,Асамоа ако е спремен,Коман,нек се деца играју :D.
Сеа знам дека е дерби и на навивачиве поготово у Италија им значи мечов,али за 4 дена играме доста поважен меч од овој.

Ја не би ги играл ни Маркисио,Мората,Лихт,поготово Маркисио кој играше и против Каљари саат време,пред мечот со Реал.Пушти ги таму Мароне,Асамоа ако е спремен,Коман,нек се деца играју :D.
Сеа знам дека е дерби и на навивачиве поготово у Италија им значи мечов,али за 4 дена играме доста поважен меч од овој.
Ниту Бонучи.

Мислам дека е рекордер по одиграни минути сезонава.

Незнам Алегри како ќе направи, ама кога јас би бил на негово место во финалето би го играл Барзаљи место Бонучи. Можеби не е токлу брз како Бонучи, ама во позиционите напади знае да им ја земе топката и сигурно, без ризик, да ја подаде до некој слободен играч. Со Бонучи секој пас во последната линија е ризик :)

Ајде нека ги вади Лихт, Маркизио и Мората, ќе ни требаат за во среда

За купот кој играчи ќе ни бидат суспендирани, Мората и Маркисио или грешка сум ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom