Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Агентот на Берарди изјави дека има силент интерес од Јуве да го врати - гуд

Цената на Дармиан се движи околу 8-10 мил. евра
GiuseppeMarotta.jpg
Најголемиот проблем за ангажман на Дармијан е Лихтштајнер.
Не дека не го сакам Дармијан во тимот, фантастичен е, ама срамота е еден од овие двајца да седи на клупа.

Најголемиот проблем за ангажман на Дармијан е Лихтштајнер.
Не дека не го сакам Дармијан во тимот, фантастичен е, ама срамота е еден од овие двајца да седи на клупа.

Како што читав у Торино играл лев бек а нас ни треба лев бек so...

Овој Дармиан ти е дете на Милан, а како шо гледам во план се летово да потрошат некој денар, според најавите барем, а овој ќе сака најверојатно да се врати од каде што потекнува, а и не е толку потребен во Јуве, нас ни фали класа лев бек, да им го лапнеме Де Шиљо на Милан а да им го дадеме Берарди :D:D:D:D:D + некој денар

Овој Дармиан ти е дете на Милан, а како шо гледам во план се летово да потрошат некој денар, според најавите барем, а овој ќе сака најверојатно да се врати од каде што потекнува, а и не е толку потребен во Јуве, нас ни фали класа лев бек, да им го лапнеме Де Шиљо на Милан а да им го дадеме Берарди :D:D:D:D:D + некој денар

Ако не дајте ни го Де Чеље ние вас Шиљо и ќе ви доплатиме 10тина милки :facepalm:

Кога сме веќе кај Ештон, деновиве ќе има разговори за тоа колку време ќе остане кај нас. Леси се врача кучи.
Додека пред 3-4 часа, Ди Марцио објави дека вечерва се сретнуваат Марота со тој главниот на Сампдорија, и ќе дискутираат за иднината на Габиадини. Шансите се 50-50 да дојде кај нас

Последно уредено:
Берарди кажал да на преселба во Јуве.

Денеска ќе има разговор со Конте, и најверојатно ќе падне договор меѓу Јуве и Сасуоло.

Сасуоло за половината од Берарди барале половина од Симоне Заза.

Според мене најдобро Марота нека бара некоја алтернатива. Не смее да го испушти Заза.

Сега го читам Ди Марцио, сме загризале за Итурбе од Верона. Тие барале 30 милиони за играчот ( :eek: ), нашиве ќе се обидат да ја смалат цената со евентуална понуда на Кваљарела или Пелусо + неколку милиони. Можно е и Ромуло да го земеме, оној што беше во Фиорентина

Торо го сакале Ква ква и нормално Марота им понудил трампа со Дармиан:rolleyes:

Јувентус и Сампдорија во текот на вчерашниот ден имаа состанок на кој постигнаа согласност за обновување на ко-сопственоста над Маноло Габиадини, но фудбалерот не даде своја согласност и го отфрли овој договор.
Габиадини сака појасна слика за својата иднина, односно да биде сопственост на еден од клубовите каде ќе настапува (Ди Марцио)

Го ставија ова на ЈувентусМК, незнам колку е точно, ама браво за дечкото (y)(ако е точно). Колку и да ќе ми биде жал ако изгубиме некој талент како Габиадини, претходно и Имобиле, мило ми е што дечкиве се борат за своите кариери, а не оставаат на судбината да скапуваат по 10 години на позајмици и косопствености.

Јувентус и Сампдорија во текот на вчерашниот ден имаа состанок на кој постигнаа согласност за обновување на ко-сопственоста над Маноло Габиадини, но фудбалерот не даде своја согласност и го отфрли овој договор.
Габиадини сака појасна слика за својата иднина, односно да биде сопственост на еден од клубовите каде ќе настапува (Ди Марцио)

Го ставија ова на ЈувентусМК, незнам колку е точно, ама браво за дечкото (y)(ако е точно). Колку и да ќе ми биде жал ако изгубиме некој талент како Габиадини, претходно и Имобиле, мило ми е што дечкиве се борат за своите кариери, а не оставаат на судбината да скапуваат по 10 години на позајмици и косопствености.

Ова го изјави неговиот агент пред неколку дена,каснат јувемк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom