Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не вервам и Санчез и Кандрева да дојдат. И на двајцата најдобра позиција им е десен вингер во нападот. А од друга страна Санчез не е материјал за шпиц. Од нив двајца макс 1.
Кандрева го бива сегде а и кандрева повеќе е AMR него што е RWST така да ... таман е само шо ова е фантазија и нешто шо јас го посакувам :)

Кандрева го бива сегде а и кандрева повеќе е AMR него што е RWST така да ... таман е само шо ова е фантазија и нешто шо јас го посакувам :)
Сепак и двајцата во ист тим тешко дека ќе ги играш.

Сепак и двајцата во ист тим тешко дека ќе ги играш.
Зависини многу од формацијата, Кандрева кариерата ја почна како CM, може да игра и лево крилце и AM и се останато во 4-2-3-1 на пример има место за двата

Зависини многу од формацијата, Кандрева кариерата ја почна како CM, може да игра и лево крилце и AM и се останато во 4-2-3-1 на пример има место за двата
Нешто вакво на пример?

Тевез
Маркизио-Кандрева-Санчез
Погба-Видал

Мене ми делува преофанзивно

Не вервам и Санчез и Кандрева да дојдат. И на двајцата најдобра позиција им е десен вингер во нападот. А од друга страна Санчез не е материјал за шпиц. Од нив двајца макс 1.

Кандрева мене не ми е за на крило,преспор е.Неаме многу потреба од него освен ако сака да грее клупа на Погба и Маркизио.

Нешто вакво на пример?

Тевез
Маркизио-Кандрева-Санчез
Погба-Видал

Мене ми делува преофанзивно
Секако можи, немроа да е само каслична формација можи оваа на Атлетико Мадрид.

abG6niAaez.png

Или на дортмунд битн ода се имаат играчите

Секако можи, немроа да е само каслична формација можи оваа на Атлетико Мадрид.

abG6niAaez.png

Или на дортмунд битн ода се имаат играчите
Не не, Санчез неможи ни под разно да игра на онаа позиција.

Можи како треквартиста ако си најнапред не значи дека си CF или Targetmen
Во ред, ама Тевез и Санчез на тој простор ќе се гушат еден со друг, а кога ќе се надоврзи и Кандрева мислам дека не е изводлива во практика оваа формација. Веќе очигледно е дека Конте спрема една од 4-3-3 и 4-2-3-1 формациите за ЛШ следната година, ама претпоставувам за 4-3-3.

Според Ди Марцио, иднината на Ранокија ќе се одлучува наредните недели. Тој изјавува дека најголеми се шансите или да го продолжи договорот за 3 години, или да премини во Јуве, кој доставил солидна понуда за неговите услуги.

Утре има закажано состанок на Јуве со Сампдорија за Маноло Габиадини. Се пишува дека големи се шансите уште утре да се знае каде ќе игра Габиадини следнава сезона.

Исто, Ди Марцио пишува дека набргу ќе се договорат Јуве и Сасуоло за Берарди и Заза. Конте наводно преферирал Берарди да се префрли во Јувентус, а Симоне Заза уште една година да остане во Сасуоло.

Кога ќе се направи резиме, и наводното доаѓање на Дрогба после СП,и ако ги земат Габиадини и Берарди, а се продадат Вучинич, Кваљарела и можеби Џовинко, нападот на Јуве за следната сезона треба да е составен: Габиадини, Тевез, Берарди, Дрогба, Љоренте (Џовинко). Макар што Габиадини и Берарди може и како крило да играат.

Искрено, малку веројатно дека Јуве ќе се одлучат двајца млади да донесат, и да се потпрат на нивните услуги безрезервно. Значи, мислам дека еден ќе донесат, или Габиадини или Берарди, кој ќе добие шанса да се покаже следната сезона.

Огромна грешка ќе биде Јуве ако го продаде Љоренте. Спласнаа шпекулациите околу тоа, но не сакам да верувам дека ќе го продадат.

Јуве до 30-ти Јуни треба да одлучи дали ќе го откупи Освалдо, така?

Лукаку бил горд на интересот од Јуве.

Раноќиа одби трансфер кај нас, ќе го продолжува договорот со интер.

Агентот на Берарди изјави дека има силент интерес од Јуве да го врати - гуд

Цената на Дармиан се движи околу 8-10 мил. евра
GiuseppeMarotta.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom