- Член од
- 20 декември 2013
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 2
Кој сака да соработува со овој клуб 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читај ти пак газета дело спорт,ај
Разликата е што вие испративте понуда до Исла,вие сакавте да го купите и во последен момент Конте го блокираше трансферот.Во оваа ситуација Интер е тимот кој ја предложува трампава,т.е ја доставува понудава Гуарин-Вучинич+плус нешто доплата и сами си ја одбиваат и на крај демек го заебале Јуве,на кој воопшто не им беше во план Гуарин,али нормално им се укажа шанса и пробаа да ја искористат.И вие заебавте за Исла иако беше решено се,сеа заебува и Интер,тоа е тоа.
Еве зошто не излезе на официјалната на Интер страна и не рече дека го сака само Интер, дека не сака да оди во Јуве итн?Зошто па да изјави нешто,мора ?
Јас не верувам на новинари,посебно не на италијански.Таму ќе напишат илјада и една лага за да порасне тиражот на весникот и сајтот да им биде кликан.
Те сваќам дека нејќиш да имаш лошо мислење за Тихомир, нов е се тоа разбирам. Ама, Тихо имаше 2 дена, а 2 дена не се секунда, кога сите весници и ТВ-а бомбардираат со измената..Твое право е во што ќе си веруваш, моето мислење го кажав. Tихо знаеше за измената, се согласи на измената,ама под притисок на фановите ја повлече одлуката. А ако бараш виновник во Управата, тогаш и Тихо е исто виновен колку нив.Иначе Тихомир тоа го изјави пошо сеуште не беше запознаен со целата ситуација,од кога дозна што се случило,трансферот во истата секунда е стопиран и доаѓа во Милано деновиве.Тихо е релативно нов претседател во Интер,а секако дека и навивачите на Интер имаат удел во стопирањето на трансферот,еве сеуште се пред седиштето на Интер и бараат оставка од тројцата хендикепирани мајмуни.
Истиов овај весник е близок до вашиот клуб + и поранешен преседател на Гдс и на интер во исто време имат бидено како што Туттоспорт е близок весник до Јувентус.
Кој сака да соработува со овој клуб![]()
Разликата е што вие испративте понуда до Исла,вие сакавте да го купите и во последен момент Конте го блокираше трансферот.Во оваа ситуација Интер е тимот кој ја предложува трампава,т.е ја доставува понудава Гуарин-Вучинич+плус нешто доплата и сами си ја одбиваат и на крај демек го заебале Јуве,на кој воопшто не им беше во план Гуарин,али нормално им се укажа шанса и пробаа да ја искористат.
In 43 anni di calcio mercato non avevo mai visto una squadra rifiutare la propria offerta.Во превод,во 43 години на Италијаскиот трансфер маркет,не се видело тим да си ја одбие сопствената понуда.Со други зборови го блокираа трансферот,кој сами го побараа и сами го договорија.Fuck logic
Еве зошто не излезе на официјалната на Интер страна и не рече дека го сака само Интер, дека не сака да оди во Јуве итн?
Те сваќам дека нејќиш да имаш лошо мислење за Тихомир, нов е се тоа разбирам. Ама, Тихо имаше 2 дена, а 2 дена не се секунда, кога сите весници и ТВ-а бомбардираат со измената..Твое право е во што ќе си веруваш, моето мислење го кажав. Tихо знаеше за измената, се согласи на измената,ама под притисок на фановите ја повлече одлуката. А ако бараш виновник во Управата, тогаш и Тихо е исто виновен колку нив.
Реално, Јуве едино што изгуби е тоа што Мирко не беше во листата на селектирани за вечерашнава утакмица со Рома. Топ ќе беше да играше он место Себа.
Интер од друга страна дозволи еден од нивните најдобри играчи да стане предавник. Аматеризмот што го покажаа Бранка и компанија настрана.
ова го имат уште 1922/23 сезонаретко кога верувам на новинари на се што ќе пишат,така да...![]()
Другар,претседателот ако не е запознаен со ситуацијата,а му работат позади грб што би направил ти да речеме ?
Јас искрено би постапил исто како Тихомир,би го стопирал трансферот.
Значи Бранка-Аусилио-Фасоне му работат позади грб во обид да го продадат најдобриот играч на најголемиот ривал
MILAN - "After speaking to my closest aides and exchanging views with Massimo Moratti and his son Angelomario this morning, I decided not to continue negotiations with Juventus. I felt it was not possible to reach an agreement on a deal in which the opinions of the two parties differed and which did not offer a clear financial or technical benefit to the club. As was said in the recent club statement, I have already asked our sporting directors to evaluate other transfer opportunities that will enable us to strengthen the team in line with the financial parameters imposed by Financial Fair Play. Again, I believe we must all remain united, the fans, the club and the team so that we can get back to the standing we all want for this club and that Inter deserves."
Искрено не сум толку упатен со случувањава во Интер,па да знам дали бил запознаен Тихо со сиуацијава или не,или дали заради навивачите го сопрел трансферот.Вака глеано од страна смешно изгледа целава ситуација,особено за клуб како Интер.Другар,претседателот ако не е запознаен со ситуацијата,а му работат позади грб што би направил ти да речеме ?
Јас искрено би постапил исто како Тихомир,би го стопирал трансферот.
Значи Бранка-Аусилио-Фасоне му работат позади грб во обид да го продадат најдобриот играч на најголемиот ривал