Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има нешто ново за повредата на Барзаљи, се знае ли барем дали е сериозна премногу?
Znaci e vo prashanje dali ke igra so Livorno , 50-50 se shansite za Livorno , no jas mislam deka na krajot ke startuva , ne e seriozno povredata , ke vidime .
p.s. Protiv Livorno Ogbonna i Bonucci OUT poradi kartoni , Caceres ke se vrati tek vo Petok od reprezentacijata vo Torino , taka da ALARM vo odbranata .
Livorno ke bide bez eden od najdobrite vo timot Paulinjo napadacot.
Наметнуваш дебата дека Маркисио ке останел а Погба ке не изиграл хахаха .Погба ни носе 3 та титула по ред(еден од позаслужните )Маркисо ако се ценетира на клупата ке си замине сигурно ,а и да не си замине сигурно ке има заинтересирани клубови и самата управа ке го избрка кога ке дојде некоја сума од 30 тина милиони евра .Каква ке биде неговата понатамошна кариера ако е на клупа?Ке може ли да просперира играч кој се смета за звезда ?Следниот договор колку помала плата ке му носе ........Тука веќе станува збор за профит што нема врска со темата за која ја почнавме дебатата.
Маркизио е нешто моментално кое го имаме во смисла на животен стил, кариера и останато најблиску до дел пиеро како и не праење глупости надвор од теренот прав џентлмен е. Јас мслам дека никогаш нема да си оди од Јуве ама стално сум велел КОГА ДЕЛ ПИЕРО МОЖЕШЕ ДА СЕДИ НА КЛУПА 2 ГОДИНИ И ДА НЕ ЗАМИНИ (иако помислуваше на моменти) , тогаш може и Маркизио без разлика дали е за Погба,Падоин,Видал или пак Пирло ако тоа не е доволен мотив и љубовта не е толку голема спрема клубот ( ма да денес се е за пари) тогаш се нека му е најдобро
--Asa--Cheillini--Caceres- Isla
Наметнуваш дебата дека Маркисио ке останел а Погба ке не изиграл хахаха .Погба ни носе 3 та титула по ред(еден од позаслужните )Маркисо ако се ценетира на клупата ке си замине сигурно ,а и да не си замине сигурно ке има заинтересирани клубови и самата управа ке го избрка кога ке дојде некоја сума од 30 тина милиони евра .
Наметнуваш дебата дека Маркисио ке останел а Погба ке не изиграл хахаха .Погба ни носе 3 та титула по ред(еден од позаслужните )Маркисо ако се ценетира на клупата ке си замине сигурно ,а и да не си замине сигурно ке има заинтересирани клубови и самата управа ке го избрка кога ке дојде некоја сума од 30 тина милиони евра .Каква ке биде неговата понатамошна кариера ако е на клупа?Ке може ли да просперира играч кој се смета за звезда ?Следниот договор колку помала плата ке му носе ........
Дел Пиеро точно седел цементиран на клупата ама на 35 и 36 годони .Ибрахимович го седна Дел Пиеро на клупата ,тогаш имаше најави дека ке си замини бидејки беше некаде 30 тина години и уште игра во нозете но паднавме во 2 лига и остана пак прва постава .
п.с Да не ме разберете погрешно за мене Дел Пиеро е се и се .
Логикава ти е врв - Еднаш велиш Маркизио е слаб, не е топ, а после викаш 30 мил за Маркизио. Па, зарем постои играч што вреди 30 милиони а не е топ играч?
Второ, како тоа Погба носи 3та титула? Да не е тенисер или шахист случајно?!
Трето, докажано е во практика, дека мафијашон Раиола не остава негов играч да игра долго време во еден клуб. Од што ќе дипли пари? Кој ќе му дава провизија?
Погба ни донесе 3та титула по ред О.о? .... Па ако небеше Маркизио прошлите две сезони сега немаше ни буквата Т од титула да ја имаме. Го напрајвте Јувентус F.C. Pogba. Сите ама сите играчи на Раиола се знај колку имаат лојалност тргни од ИБрахимович па заврши со Балотели. Па дури и недвед пред да се пензионира го тераше да игра во Интер ајде ти се молам нема шо да се наметни дебата суровата вистина е таја Погба нема да биде играч на Јуве уште долго то не е дебата не знам што ти е смешно ама размисли малце.
Дел Пиеро од 2004 до 2006 беше на клупа поради Ибра како тоа остана пак прва постава ко самиот претходно велиш дека Ибра го седна на клупа.
Ти си расист чим не го сакаш Погба .Од каде знаеш што ке биде со него ,важно кога е тука добар е .Не ни треба нас играч како Де Чеље кој покажува лојалност а тоа е само од лични причини .Се надевам дека Маркисио ке си ја врати формата од пред 2 годони кога со Пепе беа предобри .