Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ич неќам да викам ви реков,ама ко јадев трици уште со лацио дека Вучко е надвор од форма,одма скокнавте како биле уиграни со Тевез и бил многу битен за градење акции. Ете се виде против прва посериозна одбрана колку изгради и колку учествуваше во играта. Пет минути се мислам и само на една акција ми текнува кај шо тој учествуваше,то беше ко остана сам на празен гол ко шутна Видал покрај статива.
Изјави Конте дека нема да го игра Љоренте дури не е 100% спремен,само зато шо новинарите вршеле притисок,и то се е во ред ама оти еднаш не стартова со Кваљарела? Па не можи бе цело време Тевез да трча да влечи полуконтри и да нема на кој да му подај пошто овај го мрзи да се префрли од одбрана во напад.
Нејсе,помина утакмицата и наредната за два дена е три пати побитна и све освен победа го рачунам за неуспех, без разлика дали ќе игра Вучко или не

Сме го ебале ежот ако Интер е посериозна одбрана :ROFLMAO:
Факт е дека претходниве 2-3 утакмици добро соработуваа Тевез и Мрзата. И двајцата се техничари и двајцата се класа играчи и тоа и се очекува од нив. Ама, друга работа е што Вучинич има финишинг 0, а Тевез очигледно уште неможе да се привикне да игра против италијанските одбрани, па на големи делови од натпреварот е немоќен да направи нешто повеке. И се пак се сведува на истата слика од минатата сезона, се кружи околу гол, а нема права шанса, или пак ако има не се искористува(Вучинич).
Мислам дека крајно време е да му се даде шанса на Љоренте, неможе да не биде фит, кога 3 месеци веке тренира со полна пареа...Не е работава за притисок од новинарите, туку здрав разум.

Сме го ебале ежот ако Интер е посериозна одбрана :ROFLMAO:
Факт е дека претходниве 2-3 утакмици добро соработуваа Тевез и Мрзата. И двајцата се техничари и двајцата се класа играчи и тоа и се очекува од нив. Ама, друга работа е што Вучинич има финишинг 0, а Тевез очигледно уште неможе да се привикне да игра против италијанските одбрани, па на големи делови од натпреварот е немоќен да направи нешто повеке. И се пак се сведува на истата слика од минатата сезона, се кружи околу гол, а нема права шанса, или пак ако има не се искористува(Вучинич).
Мислам дека крајно време е да му се даде шанса на Љоренте, неможе да не биде фит, кога 3 месеци веке тренира со полна пареа...Не е работава за притисок од новинарите, туку здрав разум.

Сте го ебале или не,интер на три утакмици само еден гол прими,вчера. И како е то факт дека добро соработувале ко никакви резултати нема. А за Љоренте,не зборам од умо,то Конте официјално го изјави,и за разлика од тебе и мене,тој го гледа него на тренинзи и знај колку е спремен,и не можиме ние да збораме за здрав разум врз основа на претпоставки

Сте го ебале или не,интер на три утакмици само еден гол прими,вчера. И како е то факт дека добро соработувале ко никакви резултати нема. А за Љоренте,не зборам од умо,то Конте официјално го изјави,и за разлика од тебе и мене,тој го гледа него на тренинзи и знај колку е спремен,и не можиме ние да збораме за здрав разум врз основа на претпоставки

Како нема никаква резултати кога до сега Јувентус од 3 натпревари имаше 3 победи(т.е. до вчера). Немора да значи дека ако до името не им стои гол или асистенција дека не соработувале добро.
А за Љоренте не ми е јасно како може да не е спремен кога човекот, иако ретко играше изминатата година, тренираше постојано, и колку што знам немаше повреди. Плус уште од почеток беше на припремите и се беше во ред. Па не ме зезај, играчи од колку тешки повреди за колку брзо време се вракаат, овој неможе да се врати само зошто не играл...:tapp:
Многу поверојатно ми е дека можеби уште тактичи не се уклопува во замислите на Конте, и самиот пред некое време изјави дека мора да е многу поактивен и повеке да се движи, а нели додека беше предсезоната на еден од тренинзите Конте го тргнал на страна половина час и му ги објаснувал тактиките индивидуално.

Ovie Kopenhagen se mizerija ovaa godina , od 8 kola do sega vo prvenstvoto imaat samo 1 pobeda , na domasen teren seushte nemaat pobeda , no sepak vo fudbalot nisto ne se znae , i lani protiv Nordsjaelland vikavme pred mecot za pobeda , pa posle vidovme sto se desi .

Ama ne gi gledam dobro ovie , treba da gi gazime i toa kako...:icon_mrgr:

Да, имаше и за Интер, солидна бројка, цел кафич беше исполнет :)

Епа не бев во можност, бев на свадба претходиот ден, па знаеш мамурен бев сабајлето (т.е у 3 попладнето станав) и не ми се идеше до Аеродром (мислам таму се наоѓа) дека у 6 играа .. Ама сега ќе дојдам обавезно.. П.с пиши ми каде точно се наоѓа кафичов :)

Епа не бев во можност, бев на свадба претходиот ден, па знаеш мамурен бев сабајлето (т.е у 3 попладнето станав) и не ми се идеше до Аеродром (мислам таму се наоѓа) дека у 6 играа .. Ама сега ќе дојдам обавезно.. П.с пиши ми каде точно се наоѓа кафичов :)

Карши Скопјанка автобуската, има одма тука продавничка мала, и тука е и кафичот(му доага на приземје на ќошот на зградата). Исто така тука е и влезот за подземниот пролаз, не можеш да утнеш.

Абе и Бендтнер лани немаше шанса добиено до Октомври па после то поќе утакмици изигра него Квајарела и Матри заедно до повредата, смирете се луѓе трет натпревар е полека

Се со Ајфон 5 ки сликаат данците маме му ебам хахах.Иначе браво кој беше повикан (Буфон,Видал,Асамоа )иначе сите ги викаат по име само Погба по презиме хахах .

Што бара црепон Мота на гостувањево,кога воопшто не е на списокот на повикани играчи за ЛШ o_O

Чисто туристички изгледа,да го разгледа Копенхаген :D

нека му го продолжат договоро,нека не си играт играчки од управа.
tumblr_mt88j2ihGc1rgakkco1_400.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom