DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora

ќе ни го умри конте ѓупчето само шо го зедовме ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе, Гаетано интересно ти стана ова или сакаш да кажеш нешто?
аха пијан вади се сеа![]()
знаеме за то ама некако мала сума ми изгледа http://aliez.tv/live/juventus_tv_10118/ иначе еве од сабајлево тренинзите ... гледајОд свадба дојдов, во Кавадарци бев... а се знае таму што се прави
Инаку Норвич понудиле 6 милиони за Кваљарела
Абе стварно имаме Давид Луиз во тимот...а пак јас синоќа се чудев за што зборувате
Се сложувам. Ете и шпекулацијата што се врти деновиве за заинтересираноста на Норвич да искешира 7 милиони за Фабио, и можно е деновиве да почнат првични преговори.
Матри мислам дека ќе остани, со оглед дека баш на таа позиција игра само Љоренте, и најверојатно Конте нема да дозволи да остане непокриена таа позиција. Матри би бил продаден мислам дека евентуално ако стигне некоја понуда што не може да се одбие.
Според мене ако двајца си одат од нападот на Јуве, сметам дека тие треба да бидат Џовинко и Кваљарела. Џовинко поради фактот што мислам дека сеуште може да му извлечи Марота убава цена, а колку и да има желба да успее во Јуве, во Италија е многу тешко да се наметне со онаква конституција како неговата (се надевам дека ќе бидам демантиран ако остане во Јуве).Од друга страна агентот на Кваљарела имаше изјава дека неговиот клиент сака да игра повеќе. Вучинич е универзален играч во нападот и може да се користи буквално на секоја позиција и е далеку подобар и од Ква и од џуџето, и затоа сметам дека треба да остане во Јуве.
Токму тоа е најголемиот проблем кај него. Кога е расположен за игра,може да се смести во најкомплетните фудбалери на светот. Првата сезона ја изигра одлично, вторава се губеше на периоди но искрено не беше лош.Вучинич е феномен. Ретко кој играч ја има неговата интелегенција од изгубена ситуација да напрај чудо и да извај максимум. Штета шо е црногорец.
Пепино ГонзалесИнаку Пелусо се сместил ормарот на Пепе и Сторари.
Сретнав интересен натпис во Кориере дело Спорт..
Conteov projekt: nizozemski Juve
- S Tevezom i Llorenteom neuobičajena formacija: 3-3-4
Тоа би можело да значи Пепе десно , Вучко лево, Тевез и Љоренте у средина![]()
Конте си има некои свои замисли. Како што изјави порано дека не го интересира дали некој ја вика неговата формација 4-2-4 или поинаку, него му е битно тоа што го замислил да го реализира тимот на теренот.Па види, на хартија, против послаби противници кога ке ги притиснеме, така и е формацијата. Крилата доагаат скроз на рабовите на шеснаесетникот и формациски се на место на крилен напагач.