Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Llorente+Tevez+Pirlo+Barzagli+Vidal+Pogba=+/-30 mil :D
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 21:37 ---
21:10 - Criscitiello: "Tevez JUVE priznati svi naši Glasine mogao biti tamo drugih iznenađenja." - "Mi smo rekli, mi ga podržava, smo riskirali, čak i kada smo vidjeli zagrljaje i poljupce između Adriano Galliani i Kia Joorabchian: mi stavite svoje lice, govoreći, "uvjereni, odlazi u Juventus. 'Ali mali rizik u svom srcu, u svom trbuhu, te trčanje, što ste dobili ovu uzbuđenje. Umjesto toga, linije koje su održali smo u protekla dva tjedna, prema da je četvrtak dell' Susret Kia i Adriano Galliani, princ od Savoje je sastanak probati - kao strategija za destabilizaciju Rossoneri dogovor sa Juventusom Taj dan, Juventus -. potvrđuju i ja - Kia apsolutno nije susreo zadnji susret datira. 20 dana prije i onda i danas se definirati pregovore Grad je ostao sa zahtjevom za € 20 milijuna eura, Juventus 7-8 govoreći, ali je znao da će doći do 12. Točnije:... 9000000 eura, više od 3 milijuna eura bonusa Ali bonus -. možemo reći -. je bonus lažnjak, jer očito se nakon pet nastupa uzeti 3 milijuna eura te je rad od 12 milijuna Euro je također potvrdio glasine mi je dao o tome kako da se uključe igrača:. 15.000.000 €, 5 milijuna prva godina, 5 drugi i treći 5 Danas možemo reći da je pobjeda Juventusa, danas možemo reći da je pobjeda Marotta i Ceh, jer je Juventus osvaja drugo vrhunski igrač, jer je napad Juventusa će biti sastavljen od središnje Llorente, Tevez i Jovetić. Danas je dan za Juventus važno, jako važno. Radimo na nekim iznenađenjima za 23 sati. obećati ništa, ali mi radimo na ".

21:05 - Criscitiello: "A Marotta Guild SU TO povratak u Italiju" - Kao što je izvijestio Michele Criscitiello, u 45 minuta Marotta i Paratici ostavite Manchester i vratiti se u Italiju na privatnom letu. To je još uvijek nejasno jesu li sletjeti u Milanu ili Torinu. Između sutra iu četvrtak, zatvorit će Ogbonna rada. 20:54 - EXCLUSIVE TJ - Roberto Mancini: "Tevez TO I Juve 'nevjerojatna, ja ne mogu čekati da vidite u Italiji -? bivši trener Manchester Cityja Roberto Mancini prima u ekskluzivnom Porto Cervo po izaslanicima Tuttojuve.com, blaženog dolaska - predstoje - Carlitos Tevez u Juventus: "Tevez bi Juve? Puse izvanredno igrač, tvrdoglav, ima veliku tehniku ​​i veliki talent. Sigurno će učiniti dobro. Jedva čekam da ga vidim u Italiji . "

20:34 - TUTTOSPORT potvrđuje: Postoji UGOVOR - Uz kratki update na svom online izdanju, Torino svakodnevno Tuttosport najavio dogovor između Juventusa i Manchester City za otkup Carlosa Teveza. Podijeli na taj način, bit će dostavljena znamenke posla.

20:30 - SKY - Tevez E 'BIANCONERO, dogovor postignut - Govoreći navečer u studijima za Sky Sport 24 novinar i kolumnist izdavatelja satelitska Tuttomercatoweb Luca Marchetti govorio dana na tržištu od Juventusa. U središtu pozornosti, dakako, pregovaranje Tevez:. "To je učinjeno Carlos Tevez je zapravo Juventus igrač Deal bit će 9 milijuna plus 3 bonus Grada, Apache će potpisati trogodišnji 5,5 dolara godišnje . na 12 milijuna onda, ako Juventus će pobijediti na nacionalnoj i međunarodnoj razini, Argentinac je u stvari Juventus igrač. Manchester City otišao na 20 milijuna eura, Juventus međuvremenu ostao kruti na 7-8 Milijun eura kreće s bonus. ubrzanje je bilo u jutarnjim satima nakon sastanka između Grada i Kia Joorabchian, nakon što su posljednjih problemi rješavaju s Gradom i Guild Marotta se otišao u London razgovarati s British . Juventus, unatoč navali AC Milan, je koristio politiku malih koraka bude u mogućnosti bolje upravljati cjelinu. Galliani nije bio u mogućnosti poduzeti mjere konkretno, ali je samo stvorio manevar poremećaja u ovom radu. " 20:20 - LAUDISA (OFFICIAL): "MI" - tweet Charlesa Laudisa tržišta stručnjak "La Gazzetta dello Sport":"Juve-# # Tevez: # smo sastanak sa Grad će, zajedno s pozitivnim signalima za. Juventus # GDS ". 20:10 - COBOLLI: "Tevez pravi čovjek za Juve" - Razgovarao kolegama Tuttomercatoweb, bivši predsjednik Giovanni Cobolli Juventus Gigli govorio o tržištu, a ne samo crno-bijelo: "Mislim Odluka da se usredotočite na Teveza je dobro osmišljenog iz Juventusa. Higuain bi dati malo više, ali procjenu dva igrača su vrlo različiti. Tevez Mislim da je to super prvenstvu. Mnogi kažu da ima poseban značaj, ali to ne može biti problem. Higuain je vjerojatno veća, nego da ga suza u Real Madrid služi lik veći od Teveza, koji je između ostalog zbog u 2014 i stoga može biti doveo kući pod povoljnim uvjetima. Možemo li razgovarati vrijednost znatno dobro za Bianconeri. Za napad, međutim, postoji široka i govor Također potrebno je ocijeniti koji je igrač također koristiti između Giovinco, Vučinićem, Matri i drugi. Marchisio? Bianconeri Kao navijač, ja ne mogu zamisliti svoj ​​smeća. Za mene može biti novi Boniperti, novi Del Piero. To, međutim, jasno da postoji Monaco koja može ponuditi značajan angažman na player i, ako imate veliku ponudu također u klubu, onda ni fan poput mene ne bi prihvatio početka Igrač " се надевам ви носам некои вести + секој апдајт на туттојуве ви ги редам да читате

Ако дојде Тевез, Дела Вале може Јоветич да си го напика одзади!

Според мене сега Јуве е во уште подобра позиција во преговорите за Јоветич.Со доаѓањето на Тевез веќе има играч на таа позиција,не им е зорт да дадат 30 милиони како што бара Дела Вале.Од друга страна Фиорентина мора да го продава ако сака да купи напаѓач,а и самиот Јоветич си побара трансфер.Сега прашање е дали ќе се најде некоја екипа ко Сити,Монако,ПСЖ да има даде 30 милиони,доколку нема така будала,на крај ќе прифатат и помала сума од на пари од Јуве,плус некој играч како што им понуди претходно Марота

Ај дека ќе го земе Марота и Јоветич за слична цена :cool:

Моја претпоставка сега е дека Марота до 31 август ке се ценка за Јоветич, ама со некои понуди од 5-6 милиони евра, како што даваше првично за Ван Перси. :icon_lol:
Реално, нема што да изгуби, Тевез му е алиби дека донел добар напагач во клубот и сега ова само како плус ке му дојде. Само прашање тука е како Конте ке реагире на сето ова, дали можеби ке бара категорично да се доведе Јоветич или ке го остави Марота да го тера пазарџиското :)

Моја претпоставка сега е дека Марота до 31 август ке се ценка за Јоветич, ама со некои понуди од 5-6 милиони евра, како што даваше првично за Ван Перси. :icon_lol:
Реално, нема што да изгуби, Тевез му е алиби дека донел добар напагач во клубот и сега ова само како плус ке му дојде. Само прашање тука е како Конте ке реагире на сето ова, дали можеби ке бара категорично да се доведе Јоветич или ке го остави Марота да го тера пазарџиското :)

Тевез е еден од желбите на Конте !

Marotta has now got Tevez, Pirlo, Barzagli, Pogba, Llorente and Vidal for a combined €22 million

Marrota style :pipi:

21:30 - Tevez, izbor za četvrtu godinu - Kao što je izvijestio Guido Vaciago na Tuttosport, trogodišnji ugovor između Teveza i Juventusa također pruža mogućnost za četvrtu godinu. "Ove brojke procurile u ranim febrilnih minuta slijedi na kraju tih pregovora trebao biti: u Gradu su 9.000.000 € plus tri bonus na kraju sezone (bonus koji - očito - ne bi trebalo biti previše teško postići.) igrač je potpisati trogodišnji 5,5 milijuna (također s mogućnošću povećanja zgoditak sa svim sportskim uspjesima) s opcijom za četvrto mjesto. dvadeset devet godina stara Argentinski trebao pridružiti timu Antonija Contea (koji je jučer bio u Torinu, au prošlosti je u poslijepodnevnim satima) za Povlačenje Chatillona sutra U izdanju Tuttosport daljnje pojedinosti o tom sporazumu "..

21:20 - Marotta Kolarov također pitao, ali ... - U pregovorima za Carlitos Tevez - izvješća Gazzetta.it -. d. Marotta Također će zatražiti kredit uz pravo otkupa Gradskog Kolarov, ali ovdje je on odgovorio "ne". Prijavljivanje neprenosiva po vremenu kada su Srbi. To se može smatrati kasnije.

Marotta has now got Tevez, Pirlo, Barzagli, Pogba, Llorente and Vidal for a combined €22 million

Marrota style :pipi:
Пак Марота не чинел, се ценкал, не давал пари за играчи, итн..

• 9 милиони евра чини трансферот на Тевез во Јуве (+бонусите 12, што се надевам дека ќе ги заработи :) ).

• Љоренте - Играч, кој во својот договор имаше откупна клаузула од 37 милиони, Марота го ангажираше без пари.

Тевез е еден од желбите на Конте !

Па добро де, и Јоветич е една од желбите.
И не се летајте за Љоренте, ништо посебно не направи Марота. Му понуди договор, играчот прифати и тоа е тоа. Тек сега ке го видиме колку вреди.

Па добро де, и Јоветич е една од желбите.
И не се летајте за Љоренте, ништо посебно не направи Марота. Му понуди договор, играчот прифати и тоа е тоа. Тек сега ке го видиме колку вреди.

да не летаме ? Марота нудеше и 8 9 милиони уште да дојде во јануари + самиот играч изјави дека посакува да дојде во јуве уште кога го побарале типацот одби да помине во Арсенал само да дојде во јувентус

да не летаме ? Марота нудеше и 8 9 милиони уште да дојде во јануари + самиот играч изјави дека посакува да дојде во јуве уште кога го побарале типацот одби да помине во Арсенал само да дојде во јувентус

А чекај, заради Марота сакал да дојде во Јуве?
Нормално дека ке сака, човекот игра во просечен шпански клуб и знае и самиот дека ако не отиде некаде во поголем клуб ке си остане просек и ке си игра ЛЕ, не е ни толку млад веке. И сигурно дека ке го одбере Јуве пред Арсенал, погледни ги последните двете сезони на екипите.

А чекај, заради Марота сакал да дојде во Јуве?
Нормално дека ке сака, човекот игра во просечен шпански клуб и знае и самиот дека ако не отиде некаде во поголем клуб ке си остане просек и ке си игра ЛЕ, не е ни толку млад веке. И сигурно дека ке го одбере Јуве пред Арсенал, погледни ги последните двете сезони на екипите.

фората е што билбао бараа 37м а марота за 0 го донесе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom