- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
ВО НЕАПОЛ Е ВОВЕДЕНА ВОНДРЕДНА СОСТОЈБА ПОРАДИ ЕКТРЕМНО ЛАДНОТО ВРЕМЕ И ГОЛЕМИОТ УРАГАН ШТО ГО ЗАФАТИ НЕАПОЛ НАРЕЧЕН ЈУВЕНТУС FINO ALLA FINE !!! FORZA JUVENTUS ♥ -12 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А од каде тоа дека во Челзи ќе дојде?Ja Конте и не го сакам баш во Челзи, ама кога го гледам колку емоции има во него, со колку љубов ја работи работата и колку сака да победува, ме тера да се замислам. Е сега дали е до тоа што беше играч на Јувентус, а сигурно голем дел е и тоа, дали таков е како човек, не знам.
Моментот при крај кога тргна накај навивачите беше фантастичен.
А од каде тоа дека во Челзи ќе дојде?...Човекот е таков темперамет ама кога се работи за Јувентус е посебен.
![]()
Ова прв пат го слушам. Дај да видам каде има изјавено Конте дека сака да си оди од Јуве. Другар тука се работи за љубов и страст кај нас не за пари како кај вас.Силни се шпекулациите. Ако не дојде Мурињо, Конте бил втор избор. А и самиот Конте има спомнато дека би сакал да се испроба во некоја друга лига, а да не биде Сериа А.
Ова прв пат го слушам. Дај да видам каде има изјавено Конте дека сака да си оди од Јуве. Другар тука се работи за љубов и страст кај нас не за пари како кај вас.![]()
Правете си вие филмови дека може да се излаже за саат од Абрамович или неговите милиониOф, па со кого најдов да се оправам ја. Океј, нема нигде изјавено, измислив.
Не се малку 400 000 евра за сааат да се разбереме ахахаха .Правете си вие филмови дека може да се излаже за саат од Абрамович или неговите милиони![]()
Правете си вие филмови дека може да се излаже за саат од Абрамович или неговите милиони![]()