F
FuckYouAll
Гостин
Доминација 
Барза

Барза

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ипак играше поповлечено, повеќе во средината отколку во нападот. Како и да е, јас според мене го пишав општиот впечаток што го имав на натпреварот. Овие беа буквално на секој дел од теренот, дури на крајот на натпреварот Пирло неколку пати седна неколку фудбалери на Фиорентина. Без коментар е неговата класа!Кога го извади Матри, Маркизио отиде како АМЦ или полушпиц, а Погба се префрли на неговото место .. Тогаш игравме 3-5-1-1 формација ...
Маркисио на позицијата лево крило нема шанси да игра додека е тренер Конте.За натпреварот со Селтик мислам дека треба да се одигра доста внимателно ќе недостасуваат премногу и Асамоа и Киелини Асамоа кој денс настапи за гана и постигна гол мислам дека тешко ке биде со Селтик да се проба со овај составБуфонБарзали Бонучи ПелусоЛихштајнер Видал Пирло Маркизио КасересМатри и КваљарелаЏовинко и Вучинич мислам дека треба да влезат околу 60 та минута или во зависност од резултатот. Сакам да кажам дека сите напагачи играат под еднакво али некои имат некои блесоци и падови. Веќе неколку години маки мачиме со напагачиве едино се надевам дека ке бидат со Селтик спремни доволно психички .Потоа одкако ке го одиграме натпреварот со Селтик ни следува гостување кај екипата на Рома за тогаш треба да се вратат и Бонучи и Асамоа и на клупата ке биде повторно Конте искрено за Киелини сеуште не сум видел кога се враќа доста фали на позицијата на која што играше.Сакам да кажам дека денес немавме некоја поголема доминација али имавме повеќе шанси за гол и појке имавме желба за успех секако тука многу влијаеше Буфон кој сосема одлично бранеше вечерва. А кај некои играчи како да забележав дека се уморни пред се мислам на Пирло и Лихштајнер, Пред се заради тоа што Лихштајнер беше неизвесен до вчера а и Пирло, Погба зошто да не се проба на местото од Маркизио а Маркизио како крило или пак ваква формацијаБуфонБарзали Бонучи ПелусоЛихштајнер Видал Пирло Погба МаркизиоМатри и КваљарелаПред се ради што во времето на Ферара Закерони и Дел Нери по некогаш играше на таа позиција или пак да се проба 4 3 3.Сега ке видам доста критики за ова што го пишав али да се проба.
Заборавив да го спомнам и Ањелка неговото искуство ке биде можеби пресудно во преостанатиот дел од сезоната сетесе на Бориело лани типот играше на неколку утакмици али сепак во финишот од сезоната ни донесе доста радост. Иако Ањелка каде каде е подобар од Бориело.
секако тоа се разбираме тоа али коа сме до негде со повредени играчи некои неспособни играчи тоа е јас само дадов свое мислењеМаркисио на позицијата лево крило нема шанси да игра додека е тренер Конте.
Овој коски ке фрли во Јуве! Мај мен ист темперамет е како мене многу го сакамGRANDE LEO ... Se poveke i poveke go sakam , toooo BREEEEEE![]()
![]()
![]()
Го има на Јутуб мисламДа не знај некој кај можам да најдам линк од отворањето на стадионо за симнување, сакам пак да го гледам.
Барзаљи ѕвер!!