Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Фала за поздравот :P
Мајтапот на страна, добро е шо се разбуди нападот, пошто не памтам кога последно двата напаѓачи ја решиле утакмицата
мило мие за Матри, треба да си продолжи и против селтик
+6.... :cuc:

ПА ТОА СЕ БАРА БРЕ !!!

Браво за момците, посебно за Барза и Видал ( Пелусо сосема солидно одигра ) .

Кога го извади Матри, Маркизио отиде како АМЦ или полушпиц, а Погба се префрли на неговото место .. Тогаш игравме 3-5-1-1 формација ...
Ипак играше поповлечено, повеќе во средината отколку во нападот. Како и да е, јас според мене го пишав општиот впечаток што го имав на натпреварот. Овие беа буквално на секој дел од теренот, дури на крајот на натпреварот Пирло неколку пати седна неколку фудбалери на Фиорентина. Без коментар е неговата класа!

GRANDE LEO ... Se poveke i poveke go sakam , toooo BREEEEEE :vozbud: :love:

534995_503487103027514_140707009_n.jpg

6928cb911a5cfd25546472f00c5f8357-47325-1360437126.jpeg

За натпреварот со Селтик мислам дека треба да се одигра доста внимателно ќе недостасуваат премногу и Асамоа и Киелини Асамоа кој денс настапи за гана и постигна гол мислам дека тешко ке биде со Селтик да се проба со овај состав​
Буфон​
Барзали Бонучи Пелусо​
Лихштајнер Видал Пирло Маркизио Касерес​
Матри и Кваљарела​
Џовинко и Вучинич мислам дека треба да влезат околу 60 та минута или во зависност од резултатот. Сакам да кажам дека сите напагачи играат под еднакво али некои имат некои блесоци и падови. Веќе неколку години маки мачиме со напагачиве едино се надевам дека ке бидат со Селтик спремни доволно психички .​
Потоа одкако ке го одиграме натпреварот со Селтик ни следува гостување кај екипата на Рома за тогаш треба да се вратат и Бонучи и Асамоа и на клупата ке биде повторно Конте искрено за Киелини сеуште не сум видел кога се враќа доста фали на позицијата на која што играше.​
Сакам да кажам дека денес немавме некоја поголема доминација али имавме повеќе шанси за гол и појке имавме желба за успех секако тука многу влијаеше Буфон кој сосема одлично бранеше вечерва. А кај некои играчи како да забележав дека се уморни пред се мислам на Пирло и Лихштајнер, Пред се заради тоа што Лихштајнер беше неизвесен до вчера а и Пирло, Погба зошто да не се проба на местото од Маркизио а Маркизио како крило или пак ваква формација​
Буфон​
Барзали Бонучи Пелусо​
Лихштајнер Видал Пирло Погба Маркизио​
Матри и Кваљарела​
Пред се ради што во времето на Ферара Закерони и Дел Нери по некогаш играше на таа позиција или пак да се проба 4 3 3.Сега ке видам доста критики за ова што го пишав али да се проба.
Заборавив да го спомнам и Ањелка неговото искуство ке биде можеби пресудно во преостанатиот дел од сезоната сетесе на Бориело лани типот играше на неколку утакмици али сепак во финишот од сезоната ни донесе доста радост. Иако Ањелка каде каде е подобар од Бориело.

За натпреварот со Селтик мислам дека треба да се одигра доста внимателно ќе недостасуваат премногу и Асамоа и Киелини Асамоа кој денс настапи за гана и постигна гол мислам дека тешко ке биде со Селтик да се проба со овај состав​
Буфон​
Барзали Бонучи Пелусо​
Лихштајнер Видал Пирло Маркизио Касерес​
Матри и Кваљарела​
Џовинко и Вучинич мислам дека треба да влезат околу 60 та минута или во зависност од резултатот. Сакам да кажам дека сите напагачи играат под еднакво али некои имат некои блесоци и падови. Веќе неколку години маки мачиме со напагачиве едино се надевам дека ке бидат со Селтик спремни доволно психички .​
Потоа одкако ке го одиграме натпреварот со Селтик ни следува гостување кај екипата на Рома за тогаш треба да се вратат и Бонучи и Асамоа и на клупата ке биде повторно Конте искрено за Киелини сеуште не сум видел кога се враќа доста фали на позицијата на која што играше.​
Сакам да кажам дека денес немавме некоја поголема доминација али имавме повеќе шанси за гол и појке имавме желба за успех секако тука многу влијаеше Буфон кој сосема одлично бранеше вечерва. А кај некои играчи како да забележав дека се уморни пред се мислам на Пирло и Лихштајнер, Пред се заради тоа што Лихштајнер беше неизвесен до вчера а и Пирло, Погба зошто да не се проба на местото од Маркизио а Маркизио како крило или пак ваква формација​
Буфон​
Барзали Бонучи Пелусо​
Лихштајнер Видал Пирло Погба Маркизио​
Матри и Кваљарела​
Пред се ради што во времето на Ферара Закерони и Дел Нери по некогаш играше на таа позиција или пак да се проба 4 3 3.Сега ке видам доста критики за ова што го пишав али да се проба.
Заборавив да го спомнам и Ањелка неговото искуство ке биде можеби пресудно во преостанатиот дел од сезоната сетесе на Бориело лани типот играше на неколку утакмици али сепак во финишот од сезоната ни донесе доста радост. Иако Ањелка каде каде е подобар од Бориело.
Маркисио на позицијата лево крило нема шанси да игра додека е тренер Конте.

Маркисио на позицијата лево крило нема шанси да игра додека е тренер Конте.
секако тоа се разбираме тоа али коа сме до негде со повредени играчи некои неспособни играчи тоа е јас само дадов свое мислење

GRANDE LEO ... Se poveke i poveke go sakam , toooo BREEEEEE :vozbud: :love:

534995_503487103027514_140707009_n.jpg

6928cb911a5cfd25546472f00c5f8357-47325-1360437126.jpeg
Овој коски ке фрли во Јуве! Мај мен ист темперамет е како мене многу го сакам :) П.С. Другарите на смеа на шала Бонучи ми викаат од кога дојде во Јуве тој :pos::pos:

Да не знај некој кај можам да најдам линк од отворањето на стадионо за симнување, сакам пак да го гледам.

Валеро го сменил дресот со пирло а сељаков Вивикуро му го земал и го фрилил.Ајде дома младичу.Колку ме изнервира еееј све да му ....

382281_10151294403722339_1416004282_n.jpg

Барзаљи ѕвер!!

Брз е Барзаљи не зафркавај, ти ли беше што ми рече пред некое време дека не е јака страна брзината на Барзаљи, баш денеска покажа дека брзината му е исто така јака страна ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom