Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова дифулт им е направено изгледа :pos::pos::pos:
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 03:15 ---
Инаку оваа сезона до имаме 3 бода повеќе од минатата до 21 коло и исто и повеќе голови дадено и само еден повеќе примено. 45-14 а лани 33-13 :)

4 бода повеќе мислам дека имаме...

Планот на Марота е позајмица на Лисандро/Анелка само на 6 месеци поради тоа што в лето Ањели, Конте и Марота сакаат и ке ги доведат Муриел и Јоветич а Љоренте,Џовинко и Вучинич ке бидат оние кои ке останат. Преговорите се започнати и за обајцата првиот е веќе договорен така барем известуваат медиумите во Италија

Ако ни биде идната сезона нападот Љоренте,Јоветич,Џовинко,Муриел и Вучинич.Јас мислам дека Без проблем може да атакуваме во ЛШ и да бидеме страв и трепет низ цела европа.

Btw читам нешто Анелка можна опција.

9-it-b95551d5d8770c25dbd38e53ac1f5dc6.jpg

Ако ни биде идната сезона нападот Љоренте,Јоветич,Џовинко,Муриел и Вучинич.Јас мислам дека Без проблем може да атакуваме во ЛШ и да бидеме страв и трепет низ цела европа.

Btw читам нешто Анелка можна опција.

9-it-b95551d5d8770c25dbd38e53ac1f5dc6.jpg

Ова со Ањелка се ми личи на мамка за Лисандро ! Слично беше и пред 2 години кога сакаше Марота да го земе Матри па претседателот на Каљари неќеше да го пушти и одма почнаа шпекулации дека Домингез ( така мислам дека се викаше,за рубин казан ли играше или за зенит после за валенсија) е многу блиску да потпише со јуве и на крај ОП....Матри...затоа не верувам дека ова со Ањелка е вистина...а ако е вистина......

Па нели не ни треба напаѓач за во Серија А ? Нели бараме некој искусен за Лигата на Шампиони ? Бориело ? Оф мори мајко :D
Барем за пички го биват, ќе му местит нешто на Матри, пошо ми се чинит дека под стрес е:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom