Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Маркисио ако биде повреден само месец дена јас ќе бидам пресреќен...Јас се плашам недајбоже да биде 5-6 месеци и цела сезона во аут.(n)

Дај не серете за Буфон стварно незнам зошто сте толку глупи, зар не видовте дека топката отскокна пред него? Тие се најтешките токпки за еден голман, се случува! Одма г*мна да се јадело значи !!

Дај не серете за Буфон стварно незнам зошто сте толку глупи, зар не видовте дека топката отскокна пред него? Тие се најтешките токпки за еден голман, се случува! Одма г*мна да се јадело значи !!
така е,Буфон сега кривец а не напаѓачите кои се мизерија - имаа 10 одлични шанси за гол :tapp:

По таа логика и Ханданович е крив за голот што го прими од Ди Натале.

100 пати сам кажал и пак ќе кажам. Тва Џовинко си зима ного слобода да праа шо сака у играта и да си игра как сака. Под итно КЛАСА ШПИЦ да ги искористе тии 100 шанси на секоо утакмица!

100 пати сам кажал и пак ќе кажам. Тва Џовинко си зима ного слобода да праа шо сака у играта и да си игра как сака. Под итно КЛАСА ШПИЦ да ги искористе тии 100 шанси на секоо утакмица!

ti vide li dzovinko so gradi kako mu ja svrte od prva na matri i ovoj koga padna u 16nik

"Фала ти боже.....не е ништо сериозно!!!Утре ќе знам кога се враќам на тренинг,па ќе ви кажам нешто повеќе!!!Штета за денес,игравме одлично,но немавме среќа.Ви благодарам на сите за пораките.Ве прегрнувам,имајте убава вечер!!!!!"
537455_410878702319843_282407850_n.jpg

тоа и му е работа, да има слобода да искористи се шо можи. Колку е убиствен, е за то можи да прајме муабет
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:02 ---
"Фала ти боже.....не е ништо сериозно!!!Утре ќе знам кога се враќам на тренинг,па ќе ви кажам нешто повеќе!!!Штета за денес,игравме одлично,но немавме среќа.Ви благодарам на сите за пораките.Ве прегрнувам,имајте убава вечер!!!!!"
537455_410878702319843_282407850_n.jpg

Шо напрај плачко овај маркизио бе, се скапа виткање. Свеста ни ја зеде за една гребнатина.

ХУУУУУХ, мајтап настрана арно спаси нога. Ум за другпат да не се форсира некој ако нема потреба.

Тоа е тоа рака на срце ПОЧУДЕН пораз на Јуве од кога навиваам за овој тим немам видено ама сепак не се сомневам ни малку во МОЈОТ ТИМ...

ЈУВЕ ТЕ САКАМММММММММММММММММММММ :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom