Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.542
- Поени од реакции
- 4.455
Маркисио ако биде повреден само месец дена јас ќе бидам пресреќен...Јас се плашам недајбоже да биде 5-6 месеци и цела сезона во аут.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
така е,Буфон сега кривец а не напаѓачите кои се мизерија - имаа 10 одлични шанси за голДај не серете за Буфон стварно незнам зошто сте толку глупи, зар не видовте дека топката отскокна пред него? Тие се најтешките токпки за еден голман, се случува! Одма г*мна да се јадело значи !!
i lani zamalce ke kiksnevme so lece ako se sejkavasМи се чинит дека секоја година ова време имаме киксој.
i lani zamalce ke kiksnevme so lece ako se sejkavas
матри со главаДа да...така е..0-1 мислам дека тепавме...Лихштајнер мислам дека даде гол...
Ќе има ли реванш за натпреварот во купот.
100 пати сам кажал и пак ќе кажам. Тва Џовинко си зима ного слобода да праа шо сака у играта и да си игра как сака. Под итно КЛАСА ШПИЦ да ги искористе тии 100 шанси на секоо утакмица!
тоа и му е работа, да има слобода да искористи се шо можи. Колку е убиствен, е за то можи да прајме муабет100 пати сам кажал и пак ќе кажам. Тва Џовинко си зима ного слобода да праа шо сака у играта и да си игра как сака. Под итно КЛАСА ШПИЦ да ги искористе тии 100 шанси на секоо утакмица!
"Фала ти боже.....не е ништо сериозно!!!Утре ќе знам кога се враќам на тренинг,па ќе ви кажам нешто повеќе!!!Штета за денес,игравме одлично,но немавме среќа.Ви благодарам на сите за пораките.Ве прегрнувам,имајте убава вечер!!!!!"![]()