Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Ако се паметни сега тие таму во Билбао, ќе ја прифатат понудата на Марота од 6-7 милиони (y)
Само нека дојде Љоренте, а потоа ќе биде...............................:drk:

Ај малце да му ги видиме квалитетите :)

Надимакот му е "Кралот Лав" :icon_lol:

74550_461590917230780_1532534893_n.jpg

Spored Tuttosport i mn drugi sajtovi , vekje e nash igrac Llorente!

Се сеќавам убаво дека на почетокот на сезонава, Мурињо изјави дека знаел некој трансвери кој ќе се случат со сигурност во зимово. Едно од нив(кое најубаво го запомнив) беше ова, Љоренте во Јувентус. Изјави дека тоа било јасно како ден. Ми остана врежана мислава и едвај чекав да видам што ќе се деси. Со здравје да си го служите, се разбира доколку потпише. :)

Дај боже да ги прифата Билбао тие 4 или 5 милиони шо ги нуди Јуве и да дојди уште во Јануари...ама тешка работа големи инаетчии се.

И Вучинич се повредил,изгледа ќе го пропушти дуелот со Сампдорија,дај боже да не е нешто посеризно :cautious:

За Љоренте,не верувам додека не видам како го држи црно-белиот дрес.Едни медиуми викаат во Јануари,други во Јуни не знаеш на кого да веруваш.Башка копилиња се овие од Билбао.За Мартинез со Баерн се договараа 3 месеци за понуда од 40 милиони.Слични екипи од рангот на Билбао,за таква понуда за некој нивни играч ќе потпишат со две раце во истот момент.Иста приказна е и за Љоренте,во летниот преоден рок може да го продадат за 15-20 милиони,а они се решија да го држат на клупа додека не му истече договорот.
Е сеа наеднаш дека се решиле да го дадат во Јануари за 6-7 милиони баш и не ми се верува,али ај може се опаметиле па ќе ја искористат последната шанса да ќарат нешто од него.

И Вучинич се повредил,изгледа ќе го пропушти дуелот со Сампдорија,дај боже да не е нешто посеризно :cautious:

За Љоренте,не верувам додека не видам како го држи црно-белиот дрес.Едни медиуми викаат во Јануари,други во Јуни не знаеш на кого да веруваш.Башка копилиња се овие од Билбао.За Мартинез со Баерн се договараа 3 месеци за понуда од 40 милиони.Слични екипи од рангот на Билбао,за таква понуда за некој нивни играч ќе потпишат со две раце во истот момент.Иста приказна е и за Љоренте,во летниот преоден рок може да го продадат за 15-20 милиони,а они се решија да го држат на клупа додека не му истече договорот.
Е сеа наеднаш дека се решиле да го дадат во Јануари за 6-7 милиони баш и не ми се верува,али ај може се опаметиле па ќе ја искористат последната шанса да ќарат нешто од него.

Вучинич не е сериозно повреден само мала повреда на глуждот

Касниш брате, јас веќе и го начукав :icon_lol:

Туку Нигерот ги трола интерашине во нивниот фан клуб :pos:

Lorenzo Buconi ‏@LorenzoBuconi1
#JuveMercato L'accordo tra la Juve e Llorente sul contratto c'è già: quadriennale da 3.5 mln più bonus. новинарот на тутто јуве истакна дека договор постои 3.5 мил плус бонуси за 4 години договор ајде ајде ке ја биде за брзо работава

Во септември имаа избори за претседател мислам па тогашниот претседател (незнам дали победи на изборите пак ) не сакаше да ја изгуби довербата со продавање на своите најголеми звезди. Така некако беше ако не се лажам.

Marcello Bielsa: Juve has done the right thing according the rule. But Llorente future has already decided last August (free on June)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom