Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус е заинтересиран за капитенот на пољаците Јакуб Блашчиковски - а.к.а. Куба
Типов е профил на Пепе.

Конте ќе си прај шопинг од европсково
ке видиме :)) баш за кој играчи ке се заинтересира ...

Мело во Баерн за 8че :) Марота супер си ја врши работата, а Конте се мисли уште за нападот, мада кој и да дојде од овие :vozbud:
C_3_Media_1504512_immagine_ts673_400.jpg

За мене само Радамел Фалкао и евентуално Гомез (кој што нема шанси да си отиде од Баерн) се класа напаѓачи и со прекрасно гол чувство, а овие погоре се тапа џонсон во споредба со овие јас што ги набројав.. Ван Перси се покака на европсково, Кавани освен со глава не знае ништо, Суарез не ми се свиѓа ама баш ич...
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 16:19 ---
Што ќе ни е Блашчиковски кога ги имаме Пепе и Исла по таа страна ..

За мене само Радамел Фалкао и евентуално Гомез (кој што нема шанси да си отиде од Баерн) се класа напаѓачи и со прекрасно гол чувство, а овие погоре се тапа џонсон во споредба со овие јас што ги набројав.. Ван Перси се покака на европсково, Кавани освен со глава не знае ништо, Суарез не ми се свиѓа ама баш ич...

..

Oва ти сериозно ???

Што ќе ни е Блашчиковски кога ги имаме Пепе и Исла по таа страна ..

Има шпекулации дека Пепе можеби е на излезна врата. Мислам дека последните кола не ги играше дека имаше пад во форма ама и некоја караница со Конте.

РВП е име и класа играч,па дури и пола од утакмиците да ги игра просечно со самото тоа шо ќе повлеква еден или двајца дирекни чувари се отвора простор за другите напаѓачи,Јуве покажа прошлата сезона дека буквално сите шо се на терен умеат да постигнат гол (да не беа пеналите на Милан,ние ќе го имавме најдобриот напад).Колку и да му е падната формата,тој чуството за гол го нема изгубено,а многупати во Арсенал покажа дека е прав лидер. Му треба на Јуве една суперѕвезда, да отскокнува од другите.Јас за него не би жалел пари

Има шпекулации дека Пепе можеби е на излезна врата. Мислам дека последните кола не ги играше дека имаше пад во форма ама и некоја караница со Конте.

Ако си иде Пепе, добро ке биде Јирачек да дојде...

Најверојатно ова е домашниот дрес за следната сезона.Али ќе треба да се почека и официјална потврда.

206214_345923578809498_539272047_n.jpg

Ова не е ни играч, а не па класа да биде. Дава голови затоа што ги има Робен и Рибери по страна.
Да беа некои други по страна ни 1/3 од тие голови немаше да ги даде. Амаури би дал голови како од шала со тие двајца од страна.

Ова не е ни играч, а не па класа да биде. Дава голови затоа што ги има Робен и Рибери по страна.
Да беа некои други по страна ни 1/3 од тие голови немаше да ги даде. Амаури би дал голови како од шала со тие двајца од страна.

не треси глупости, во Германија ги нема Робен и Рибери па за 2 уктамици 3 гола даде....

не треси глупости, во Германија ги нема Робен и Рибери па за 2 уктамици 3 гола даде....

Да продолжам со глупостите. Бендтнер и Крон Дели дадоа по 2 гола на 3 натпревари и значи се подобри од Ван Перси и се на исто рамниште со Роналдо, бидејќи кога јас реков дека Гомез не е класа, ти викаш сум тресел глупости и дека он дал 3 гола на веќе 3 натпревари.

Да продолжам со глупостите. Бендтнер и Крон Дели дадоа по 2 гола на 3 натпревари и значи се подобри од Ван Перси и се на исто рамниште со Роналдо, бидејќи кога јас реков дека Гомез не е класа, ти викаш сум тресел глупости и дека он дал 3 гола на веќе 3 натпревари.

од 2 гола на 3 утакмици до 3 гола на 2 утакмици има голема разлика не ми ги извртувај зборовите

од 2 гола на 3 утакмици до 3 гола на 2 утакмици има голема разлика не ми ги извртувај зборовите

Не ти ги извртувам. Гомез даде 3 гола на 2 натпревари, и бидејќи третиот веќе заврши го вметнав кај сите играчи кои ги спомнав.

Не ти ги извртувам. Гомез даде 3 гола на 2 натпревари, и бидејќи третиот веќе заврши го вметнав кај сите играчи кои ги спомнав.

направи асистенција на утакмицава ако не даде гол на сите 3 утакмици искачаше за да го одмори, класа е подобар над сите стрелци првенствово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom