Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Како што ми изгледа Конте во новава сезона ќе ја тера 3-5-2 формацијата.Исла,Лихтштајнер,Де Чеље,Касерес и Естигарибија можат да играат како WindBack-ови
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 06:46 ---

Toчно е ова,не само што можат туку и баш цело време играат напред назад и многу е исцрпувачки тоа.

Ако дојт Исла(а ке дојт :D) Естигарибија излеа немат да го купиме.

Не ни требаТ Естигарибиа...доста му беше една година ,доста искуство собра кое ке му помогне за натамошната кариера .
Ни требаТ еден напаѓач (Игураин или Ван Перси )Верати Асамоа ,Исла и Коларов
п.с да не се откупува Бориело црепот....ни треба Верати повеке од него плус тоа е надежен талент .

Не ни требаТ Естигарибиа...доста му беше една година ,доста искуство собра кое ке му помогне за натамошната кариера .
Ни требаТ еден напаѓач (Игураин или Ван Перси )Верати Асамоа ,Исла и Коларов
п.с да не се откупува Бориело црепот....ни треба Верати повеке од него плус тоа е надежен талент .
Освен Јуве,за Верати се заинтересирани и Сити и ПСЖ...Моментално се преговара со Пескара,последната понуда од Јуве е 3.5 мил евра плус Џандонато,мора да се земе што побргу.

Ако дојт Исла(а ке дојт :D) Естигарибија излеа немат да го купиме.

Оти?Естигарибиа игра лево овој е десњак,десен бек и крило исто може и во средина да игра,Конте сака универзални играчи,Видал,Маркизио,Касерес...За ЛШ ќе ни требаат и квалитетни замени али десната страна ни е ебење,Лихтштајнер,Касерес,Исла,па па па...

Сега кога ги цедиме веќе Удинезе дај и Армеро нека го пратат навака:D

Оти?Естигарибиа игра лево овој е десњак,десен бек и крило исто може и во средина да игра,Конте сака универзални играчи,Видал,Маркизио,Касерес...За ЛШ ќе ни требаат и квалитетни замени али десната страна ни е ебење,Лихтштајнер,Касерес,Исла,па па па...

Сега кога ги цедиме веќе Удинезе дај и Армеро нека го пратат навака:D
Армеро е на масата за потпис.....уживај .

Meне повеќе ми се свиѓа Ѕунига, али и Армеро не е лош.. Ѕунига корне лево, цело време напред-назад и мнооооооогу е брз маме му ебам ко црно вовче е ..

Ако веќе ги цедиме удинезе, би било добро да го земиме Душан Баста. Оваа сезона играше солидно.

Абе што ви е? Ако Удине се црно-бели не значи дека ни се втор тим па се од таму да земеме. Доста се овие двајца од таму. Сега е време да се сконцентрираат на некој врвен напаѓач да не му ја мислиме следната сезона за реализацијата. Во Удинезе сигурно нема да најдеме таков (само не ми го спомнувајте Ди Натале).

Meне повеќе ми се свиѓа Ѕунига, али и Армеро не е лош.. Ѕунига корне лево, цело време напред-назад и мнооооооогу е брз маме му ебам ко црно вовче е ..
Од Наполи ако некој му вреде од одбраната тоа сигурно е Маџо....играчот партал праве .
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 23:48 ---
http://fcjuventus.info/vijesti/56-nezvanino/2019-del-pierovi-zastupnici-na-pregovorima-u-meksiku-
Иако се зборува за трансфер на Кралот во Америка или Мексико добри познавачи на фудбалот велат дека тој чекал конкретна понуда од Енглеска
http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/2011-04-27-00-49-07/1172-2012-06-05-22-48-04
Марота одлично го почна летото

Corriere dello Sport danas piše:

JUVE KUPUJE SVE!!!

• Nakon Pogbe, Asamoaha i Isle, i transfer Boakyea je pri kraju.
• Pregovori za El Kaddourija.
• Krenuo odlučujući napad na Van Persija.

juve1897.com вика дека можно е да ги продајме Пепе и Матри,за првио пошто цената му е многу рипната и ќе биди заменет од Исла,а вторио ќе бил жртвован за некоја голема ѕвезда.
Мене искрено не ми се дават и двајцата,поготово ако сакат да го сменат Матри за Кавани и плус доплата то па ич не ме бендисва. Можи не е Матри суперстар ама сепак прв стрелец беше а Кавани од кај знајме дали ќе успеј да се уигра.Башка и Пепе убо играше на средина а богами имаше и јаки голчиња постигнато.Поарно нека седи на клупа,ќе се најди за некој такмици,ваљда не се парите проблем.

Шо мислите за Левандовски?
Веснициве почнаја да шпекулираат за него сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom