Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да не сака некој дрес од јуве од оваа сезона од Видал, по грешка ми го пратија S број место М. Со сите пачови и чуда на него ист како оргинал. Ако сака некој ќе стам слика покасно
За тие што се заинтересирани еве слика
http://fotografija.com.mk/images/ZW7mO.jpg

http://fotografija.com.mk/images/8eouT.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=1DhR5Z2vrkM&feature=related само колку емоции има во видеово 15 мин непрекинато солзи да ми течат ЕДНОСТАВНО ФУДБАЛОТ НИЗ ЕВРОПА НЕМА ДА БИДИ ИСТИ ГО НЕМА ГОЛЕМОТО ИМЕ АЛЕКС ДЕЛ ПИЕРО А И ОНАЈ ПРЕКРАСЕН КОМЕНТАТОР ЏУСЕПЕ БЕРГОМИ САМО КОГА КЕ РЕЧИ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС ДЕЛ ПИЕРООООООООО ДУЕ А ЗЕРО ПЕР ЛА ЈУВЕ АХ ЗОШТО ДОЈДЕ 2012 ГОДИНАТА КОГА ПОСЛЕДЕН ПАТ ГО ГЛЕДАМЕ ВО НАШИОТ ДРЕС КАПИТЕНОТ :(((((((((((((((((:cuc:

А бе луѓе зарем навистина ќе си оди Але? Се уште не можам да се помирам со фактов:place::place::place:

Хатем Бен Арфа би било одлично засилување :))
Бен Арфа на последниот меч со Шити беше катастрофа. Беше играчиште нема шо на менаџерите редовно го пазарев :D

^ ^ ^ ^ ^
Аман добро немора по 100 пати да кажуваш :D

Му кочи нетот и мисли ако кликне повеќе пати на „Испрати мислење“ ќе се среди тоа :) Не, доволно е еднаш.

^ ^ ^ ^ ^
Аман добро немора по 100 пати да кажуваш :D
Серверо паѓаше, сори
--- надополнето: 17 мај 2012 во 19:09 ---
Му кочи нетот и мисли ако кликне повеќе пати на „Испрати мислење“ ќе се среди тоа :) Не, доволно е еднаш.
море, паметен. Вика дека серверо покажа непослушност. А дали снимил во меѓувреме јок
--- надополнето: 17 мај 2012 во 19:14 ---
Моето мислење за Верати ке го копирам од ЈувентусМК од коментарите кои ги оставив
‎10ката под никоја случајност и веројатност не ја заслужил Џовинко пособено сите зборови што ги кажа за Јуве, потоа како Милан сакал да ја освои титулата. Па требало тој да игра а не Дел Пиеро, Сакал да остани во Парма и да постигни гол против јувентус ... и што не ... ТОА НЕ Е КАРАКТЕР ЗА 10КА ! ке се посрамотиме. Верати е млад, надежен, примерен и најдобро се кали десетката од мали нозе што според мене е добар потег.
Veratti ima broj na asistenci kolku i Pirlo i e vo konkurencija za najdobar mlad igrac. Go brkaat site evropski ekipi. . Dosega nemalo na 19 godini povikan. :)
Верати пред неколку сезони бил на проба во Милан ама поради носталгија не потпишал и си се вратил во Пескара.

Не знам дали бил на проба во Милан,али Верати според мене дефинитивно заслужува да биде купен.Има само 19 години и поред Пирло би прераснал во играчиште.
Моментот,негде околу 1:57 кажува се.:)

Ви текнува? И ова нема да го забораам се дешава и на најдобрите :)

^ Нишо не е ова, најди го промашувањето против Франција, финале ЕП 2000 :)

Среќа што "ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ" ќе се памтат по ова ;)

И се разбира по ова :icon_lol:

Totti: "Alessà, (Alessandro in roman dialect), how did the test go?"
Del Piero: "Bad. I've written nothing at all"
Totti: "Me too. Now they think we've copied"

Финалето од купот на Италија ќе се дава на Алфа ТВ

disgusted-mother-of-god.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom