Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
359gyo6.jpg

http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim/match-report/-/match-report/Juventus-Milan/36795

24cryok.jpg

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50139/profile/index.html

Чудно, според официјалниот сајт на Серија А и според УЕФА уште сме непоразени... :)

Екстра времето беше дел од мечот. Не беше дел од првиот меч во Милано, не беше некој трет меч, туку беше дел од овој меч! Тоа што викате дека сте ни го нанеле првиот пораз во меч кој имаше уште да се игра е исто ко Катанија да речат дека не победиле уште во Септември, кога имаа предност од 1-0 на полувреме. Нема смисла нели? Мечот вчера не заврши во 90 минута, во 120 заврши, а во 120та минута, како што знаеме сите, Јуве не беше поразен. Победивте во 90 минути игра, но тука не заврши мечот, не го победивте мечот! Овој меч не траеше толку поради околностите. Крај на муабетот.
Ние победивме во регуларниот дел од мечот.А доколку се сеќаваш ве победивме и на претходниот натпревар.И сам го знаеш тоа...

Ние победивме во регуларниот дел од мечот.А доколку се сеќаваш ве победивме и на претходниот натпревар.И сам го знаеш тоа...

Нели 2-2 заврши минатиот натпревар:ROFLMAO:.

значи ти пиши дека натпреварот не заврши во 90 туку во 120 минута, и ти сакаш да
кажиш дека тие 30 минути беа нерегуларни? :tapp:
пошто слабо ти оди расправијата ке те молам да се вратиш во твојот матичен фан клуб и таму изнеси го твоето мислење пошто овде нетие местото;)
Благодарам...

свирна судијата на 2-1? пошто јас не го слушнав.....си мислев уште играт
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:01 ---
Добро дечки, џабе ви објаснувам.
значи ти пишам нај добронамерно

според правилата, значи правилата утакмицата заврши во 120 минута.
толку имав да ти објаснам

свирна судијата на 2-1? пошто јас не го слушнав.....си мислев уште играт
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:01 ---

значи ти пишам нај добронамерно

според правилата, значи правилата утакмицата заврши во 120 минута.
толку имав да ти објаснам
Муабетот му беше за минатиот натпревар во Милано (Голот на Мунтари)па затоа пишува дека не тепале :)

Муабетот му беше за минатиот натпревар во Милано (Голот на Мунтари)па затоа пишува дека не тепале :)
јас колку шо знам на крај 1-1 пишеше горе лево на екран :icon_lol: миланезиве можат да плачат до сабајле :pos:

Ааа...брат незнам ти колку пратиш фудбал ама ај вака да ти кажам.Ибрахимовиќ имал температура, ама ете бил подобар и играше.На полувреме не му беше добро го извадија, и сам виде дека настинат неможеше да одигра најдобро.

То е прва работа, второ, како можиш да ми кажиш мене дека одбраната ни била иста ко во ЛШ.Абате како прво беше повреден.Игравме со Еманелсон, го немаше Ночерино, Боатенг,Робињо, Пато ВАН БОМЕЛ го немаше исто така а ги немаше и Нестта и Амбросини.

Она вчера беше вториот тим на Милан и истиот тој ви го нанесе првиот пораз во сезоната.И можам да ти кажам уште илјада работи поради кој Милан вчера и со втор тим беше подобар од Јуве ама ме мрзи да пишувам.

И прв тим да ви игра исто ви е .. И робињо и ибра и кој сакате пак немаше да не тепате, боље играте против нас без ибра тоа е факт .. со ибра полесно им е на јуве бидејќи само него ќе го чуваат и се иде преку него, кој сакаш друг да даде гол робињо што утиња од 1 метро ? дај не ме јеби ...
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:38 ---
Доволно ми беше што прочитав до кај болдот.Ти знаеш каква улога има Бомел за тимот?Боатенг знаеш од колкаво значење е?
Сосем напротив, не ти мене јас тебе треба да ти кажам дека не сте силни колку што мислите.Да бевте немаше да кикснувате во лигата со тимови кој Милан ги декласираше.

А зашто вие се јачате кога само малите екипи ги победувате а губите од јаките у лига јуве интер лацио наполи .. ние пораз неаме битно ..

Да де, до 90 минута од мечот победивте, и јас го реков тоа, види погоре ќе видиш. Aрно ама, тоа не беше крај на мечот, а на крај беше 2-2, што значи, не изгубивме на натпреварот.

А вториот дел од постот не го разбрав. На кој предходен натпревар не победивте?

Да де, до 90 минута од мечот не победивте, и јас го реков тоа, види погоре ќе видиш. Aрно ама, тоа не беше крај на мечот, а на крај беше 2-2, што значи, не изгубивме на натпреварот.

А вториот дел од постот не го разбрав. На кој предходен натпревар не победивте?
Мисли на Берлускони куп хахахаххахахаххах:pos:

И прв тим да ви игра исто ви е .. И робињо и ибра и кој сакате пак немаше да не тепате, боље играте против нас без ибра тоа е факт .. со ибра полесно им е на јуве бидејќи само него ќе го чуваат и се иде преку него, кој сакаш друг да даде гол робињо што утиња од 1 метро ? дај не ме јеби ...

Остај тоа дали ќе дал гол или не... Тој Робињо си играше со Јувентус како со мало дете на Сан Сиро! А, она со Ибрахимовиќ е доста глуп муабет. Го затвараме и готово, ајде бе, фудбалска тактита која не се користи ни во македонската лига. Тоа е многу површно гледање на фудбал...

Ештон Качер вас поздравља. И ќе го тоа прави се до 2017 година.

545689_317155281672865_214181088636952_774184_1208025481_n.jpg
UFFICIALE: De Ceglie ha rinnovato il contratto fino al 2017 ! ♥

Официјално : Паоло Де Чеље го обнови својот договор. Новиот договор ќе му трае до 2017 ! ♥
veke e objaveno 2 3 stranici ponazat :d
--- надополнето: 21 март 2012 во 19:54 ---
На вчерашниот натпревар,Алекс Дел Пиеро собори уште еден рекорд. Со вкупно 48612 минути одиграни за Јувентус. Второто место го завзема Гаетано Счиреа со одиграни 48559 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom