Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Чиро Имобиле стрелец на голот за Пескара.
Зошто мислев дека го пуштивме во Џенова детето.
Ах марота марота , коовнершип + уште бил на позајмица во Пескара :(
Се надевав дека ќе го видам во Серија А.

Ајде вечерва петарда ке има 5-1
Мора Ести и Елиа да стартуваат
Матри нека одмара
Касерес од 1 мин

Јас сум за Дел Пиеро да стартува, да им покаже на младиве како се даваат голови.

Полека со летањето, секоја недела читам мислења од стилот 'Петарда вечер, Елија лом ќе напрај! Ќе ги здробиме!' :facepalm:

Ќе биде зафркнато... минатиот пат ја зафркнавме работата, се надевам овој пат не.

Јас сум за Дел Пиеро да стартува, да им покаже на младиве како се даваат голови.
Nema da igra Del Piero procitav negde deka virosan bil.
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 17:34 ---
Kratka pjesmica o interu.
Probali smo pobjediti Lecce,
Od sebe napravili smeće.
Milito je čak pokušo i sam,
A Miccoli rekao:"e, ne dam".
Ranieri nas doveo u Rim,
Da ispadnemo gost fin.
Kući nam Novara došla,
Sa tri boda kući je ošla.
Bologna, pa zar i ti,
A šta ću, ajmo nula tri ! !
:pos:

Очекувам вечерва Катанија да го паркира автобусот пред гол ( како и сите други екипи од подолниот дел на табелата )

Juventus (3-5-3): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pepe, Padoin, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Vucinic, Quagliarella.

Клупа: Storari, Caceres, Lichtsteiner, Giaccherini, Del Piero, Matri, Borriello.

Juventus (3-5-3): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pepe, Padoin, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Vucinic, Quagliarella.

Клупа: Storari, Caceres, Lichtsteiner, Giaccherini, Del Piero, Matri, Borriello.

Дуо феноменале напред. Уште Џаки место Падоин за мерак ќе бидиме.

Инаку Малите влегоја во финале на Вијареџо. 1-0 со Парма

сите сакаме конечно годинешниов Јуве да се “распука“,но работите на терен не одат баш лесно,т.е. последно време едвај се постигнува тој еден гол.......Катанија не е од екипите кои играат затворен фудбал 90 минути,освен ако за вечер стриктно не го вежбале тоа......очекувам интересен фудбал,можеби и пресврти и типувам на најмалку 3 гола !

Конте навистина претерува. Нема место за Елија ниту на клупа. Холанѓанецот на негово барање дојде во Јуве, ако смета дека не е добар ниту за клупа тогас тоа е негова грешка, Згора над тоа, неговите миленици Џакерини и Естигарибија очигледно не се на некое високо ниво. Стварно не сфаќам што правиме. Без пораз досега требаше да имаме минимум пет бода предност во однос на Милан. Со нерешено не се освојуваат титули, во псоледните два меча не успеавме да постигнеме ниту гол... очиглендо нешто чкрипи

Еве вака бидејки почна да го пушта Кваљарела него ке го оставиме на страна .
Красич оваа година не го видовме на терен т.е не му се даде можност .Мислам дека ја заслужува .
Елиа ниту еднаш не беше стартер плус тоа изигра само едно 10 минути и како може човек за толку кратко време да покаже нешто ....му требаат неколку натпревари за да видиме што е како е ,сепак неговата цена е 10 милиони евра до сега што е многу пари .
До сега не смеевме да го критикуваме ама после 2 натпревари 0-0 очигледно треба промени ,и што е најважно тоа беа слаби екипи .
Со среќа вечер!!!!!!!!!!!

Еве вака бидејки почна да го пушта Кваљарела него ке го оставиме на страна .
Красич оваа година не го видовме на терен т.е не му се даде можност .Мислам дека ја заслужува .
Елиа ниту еднаш не беше стартер плус тоа изигра само едно 10 минути и како може човек за толку кратко време да покаже нешто ....му требаат неколку натпревари за да видиме што е како е ,сепак неговата цена е 10 милиони евра до сега што е многу пари .
До сега не смеевме да го критикуваме ама после 2 натпревари 0-0 очигледно треба промени ,и што е најважно тоа беа слаби екипи .
Со среќа вечер!!!!!!!!!!!
камо да беше така,ама Красич е разочарување на годината во тимот на Јувентус,после брилијантните партии ланската сезона,Красо стартуваше на неколкуте почетни мечеви за Јуве во кои се виде неговата катастрофална форма - не можеше топка да стопира,му бегаше од нозете,си пушташе фор кој НИКОГАШ не можеше да го стигне.....да беше ланскиот Красо Јувентус годинава ќе му бегаше барем 10 бода на Милан досега !

ако Елија не е во план,значи не заслужил да се најде во првиот тим ! жалосно за него што губи време,но сигурно придонесува за конкуренцијата во овој тим,доволно е и тоа што го работи

за овие потези комплетно го разбирам Конте,само и тој мене да ме разбери па да не го игра дрвото Бориело воопшто вечерва.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom