Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На сите им е цел да го победат најсилниот тим во Европа,али денес ние мора да се потрудиме бидејќи Леверкузен е одлична екипа и може да не изненади.Дали Реал Мадрид е најдобар до сега оваа сезона.Мислам не бидејќи постојат многу клубови во Европа којшто играат одлично до сега, а еден од нив е сигурно Јувентус којшто нема пораз оваа сезона,тоа е фантастично за самодовербата на еден тим, и јас мислам дека до сега тие се најдобри. изјави Пеп Гвардиола

За стрим ,регистрација на www.balkansport.info и цепајте.

На сите им е цел да го победат најсилниот тим во Европа,али денес ние мора да се потрудиме бидејќи Леверкузен е одлична екипа и може да не изненади.Дали Реал Мадрид е најдобар до сега оваа сезона.Мислам не бидејќи постојат многу клубови во Европа којшто играат одлично до сега, а еден од нив е сигурно Јувентус којшто нема пораз оваа сезона,тоа е фантастично за самодовербата на еден тим, и јас мислам дека до сега тие се најдобри. изјави Пеп Гвардиола

За стрим ,регистрација на www.balkansport.info и цепајте.

После то кај да најдам стрим?кај треба да се влези?

http://www.facebook.com/juventustreaming

... овде имате секогаш за стримови за Јуве.

PS :D

11257341b4286c426dacfdaee51e66d0.png

Добро бе со што заслужува Естигарибиа да се нарече фудбалер???....ако му е за трчање и покривање мене нека ме земи Конте и јас можам да трчам!

Добро бе со што заслужува Естигарибиа да се нарече фудбалер???....ако му е за трчање и покривање мене нека ме земи Конте и јас можам да трчам!
хахаах мислам дека си во право го игра повеке отколку сто треба има поквалитетни на тиа позиции како Џакерини и Елиа кој ниту еднаш не е стартер иако треба да му се даде простор п.с како и да е додека тимот победува нема да се буниме .

Па Џакерини за Естигарибиа е Месси во секој можен поглед и непоглед кога се работи за фудбаслката игра..па овај парагваецот три чисти нема од фудбал!

Со ваква формација ке нема место за Пепе бијдеки Лихштајнер е неприкословен а конте го игра средина .

Џовинко нешто се прокурче малце го мавна со коленце по глава Лихштајнер...играта воопшто не ми се свиѓа Естигарибиа аут !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom