Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Алеее Алеее Алеее Алееее ЈУВЕЕЕЕЕ ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

C_3_Media_1366190_immagine_ts673_400.jpg

ЧЕСТИТО ПОБЕДА!

Пирло најзаслужен за натпреварот, сериозно.

Се надевам ќе најдат замена догодина...

... како и да е, честито победа Бјанконери!

Добро е го скршивме малерот со малите екипи.Добра игра на целиот тим,од коло во коло се подобра игра.Незнам за вас но за мене човек на натпреварот е Барзаљи-ја изигра најдобрата утакмица од кога е во Јуве,чиста десетка има од мене за тоа како изигра во одбраната.Сега следни пациенти Наполи.

Мизерија се Интер,не се радувајте на рутинирана победа.Реализација слабо,требаше Индијанецов,Дел Пиеро и Маркизио да дадат гол кога излегуваа 1 на 1 со голман.Пенал врз Маркизио недосуден,офсајдот на Матри немаше врска.

Јувентус на утакмицава можеше да даде гол кога ќе посака Интер е тиња од тим,дури послаб и пред Фарсополи.

Добро е го скршивме малерот со малите екипи.Добра игра на целиот тим,од коло во коло се подобра игра.Незнам за вас но за мене човек на натпреварот е Барзаљи-ја изигра најдобрата утакмица од кога е во Јуве,чиста десетка има од мене за тоа како изигра во одбраната.Сега следни пациенти Наполи.

ахахахахахахахахахахах ЛЕГЕНДА :LOL:

ја мислам дека треба да се изберат двајца играчи на мечот,Барзаљи и Бонучи. Освен грешката на вториов за примениот гол,ја изигра утакмицава на светско ниво,барем според мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom