Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дојде време да си ги дупите сега Интер, ако ако така треба:D

Ке видиш Робајо коа ке го земеме ние кој кого ке дупи :pos::pos::pos::pos:

Честитки за победата иначе,не сум знаел дека оној Пепе толку знае да се здиви.Па во Сабота нека падне една добра утакмица.

Ке видиш Робајо коа ке го земеме ние кој кого ке дупи :pos::pos::pos::pos:

Честитки за победата иначе,не сум знаел дека оној Пепе толку знае да се здиви.Па во Сабота нека падне една добра утакмица.
Рафаел Робајо ако ви дојде нема да знаете за пораз бе:pos:
Да не биде Оф...Честито Победа!!!

многу сум загрижен за мечот во сабота. секогаш ни оди тешко против екипите од долниот дел на табелата :P
Нема потреба, сигурна победа е ова. Одсекогаш сме играле најмотивирано против интерци, посебно последниве 4 години.

Најдобро ќе биде против интер да излезиме со 4-3-3 формат, многу сме по опасни со таа формација и средината добро ја контролираме но до сабота има време, па ќе видиме Мистер Конте како ќе одлучи!

Да се загрееме малце:)
Бате Ване:
Значиии ,пишете Морати е еден светски идиот таков идиот спрема Бела...оваа Интер не постое!
Ова 2010 било видеово прв пат го ледам не можам да се соберам:pos::ROFLMAO:

Да се вратиме на темата, не смејме повеќе да губиме поени со екипи како Болоња, Катанија, Интер, Лече ... гадни се овие од долниот дел на табелата.:rolleyes:

п.п.с. Денешниот противник на Интер, Аталанта има 1 поен повеќе од нив и покрај одземените 6 поени од федерацијата :giggle:

Избришани 13 мислења. Оладете со провокации од страна...

Да не бидам оф топик...

tumblr_lto6gdRsI81r5xhajo1_500.jpg

Честито нека ни е победата. Задоволен од играта, незадоволен од реализацијата. Требаше минимум 2-0 да е на полувреме па во второ рутински да влезевме... Како и да е, победа си е победа. Браво за Матри, Пепе, Барѕаљи, Видал и Бонучи. Одлична партија имаа. Следни - Интер! (y)

Ѓиовинко ТРЕБА ДА ГО ВРАТИМЕ! Гледам супер изигра против милан !!!

Абе овие Телма стварно се ЕПИК ФЕИЛ ... Луѓево место да дадат утакмица помеѓу екипи кои што се борат за врвот Наполи - Удинезе, они ми даваат утакмица каде што има борба за опстанок ...

П.С Диего Милито Мен оф Д Меч празен гол од 1 метро утна :icon_lol:
--- надополнето: Oct 26, 2011 8:33 PM ---
Хаха абе и овие Црно-сини се очај .. Утнаа пенал во 90та ..

абе стварно Телма лани не отепаа убедување дека одат само натпревари од врвно значење,борба за горниот дел на табелата !!
изгледа ја менале шемата :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom