Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Значи презентацијата ја глеав на HD и се чувствував како да сум на стадионот.Едноставно беше се совршеноо покажавме дека не сме само Фудбалски клуб туку нешто многу повеќе.Имаме Историјат на кој што скоро сите тимови на светот можат да му позавидат.
Моментот со Дел Пиеро и со Бониперти ми се насолзија Очите...Ептен емотивно беше изведен.
Како единствено разочарување може да се каже ќе остане Отсуството на пред се : Недвед,Зидане,Трезеге,Каморанези,Платини,Канаваро(мислам дека беше во топ 50) и исто така не се спомна Гаетано Скиреа освен нормално 6ката направена во представата.
Се на се Одлично беше уживав додека глеав,исто така Стадионот ни е прекрасен ќе биде навистина празник за очи кога ќе играме на домашен терен.

Тоа е тоа мои Јувентини останете ми поздравени и да знаете дека оваа сезона газиме!!!

П.С. Естигарибиа:cool:

.

Прекрасно отварање,прекрасни визуелни ефекти одлично смислено се по ред. Ја гледав цела церемонија и можам да кажам дека уште еднаш се покажа кој е NUMERO UNO. :) Уште да ни тргне добро сезоната на новиот JUVENTUS STADION и нема ништо друго шо би можело да не израдува повеќе

Ај ве молам , кој може да стави клипови од денес , бидејќи не бев во можност да ја гледам инаугурацијата ... според сликите било фантастично така да ставајте линкови :))))

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

6db0d9a0c5bcc5ac94b7ea9.jpg

610x.jpg

Nostra casa!
touched.gif
Eден збор, ФАНТАСТИЧНО!!!

Значи презентацијата ја глеав на HD и се чувствував како да сум на стадионот.Едноставно беше се совршеноо покажавме дека не сме само Фудбалски клуб туку нешто многу повеќе.Имаме Историјат на кој што скоро сите тимови на светот можат да му позавидат.
Моментот со Дел Пиеро и со Бониперти ми се насолзија Очите...Ептен емотивно беше изведен.
Како единствено разочарување може да се каже ќе остане Отсуството на пред се : Недвед,Зидане,Трезеге,Каморанези,Платини,Канаваро(мислам дека беше во топ 50) и исто така не се спомна Гаетано Скиреа освен нормално 6ката направена во представата.
Се на се Одлично беше уживав додека глеав,исто така Стадионот ни е прекрасен ќе биде навистина празник за очи кога ќе играме на домашен терен.

Тоа е тоа мои Јувентини останете ми поздравени и да знаете дека оваа сезона газиме!!!

П.С. Естигарибиа:cool:

.

A зашто не беше Недвед ? Нели он е во Торино во одборот или нешто слично ..

Aјде народе, поплачете малце.
touched.gif
touched.gif

Ќе си грицнам од таквото од што ми е криво што не бев во можност да ја гледам инаугурацијата :mad:

Од сликите и клипот што ги стави погоре G@rfielD било ептен јако.Буквално се наежив од клипот.

Ако е некој во можност да стави линк од целата церемонија,или ако знае некој канал кај што ќе оди снимката па да сподели тука,би му бил благодарен.

Брат многу пати веќе пишавме дека се вика JUVENTUS STADIUM
--- надополнето: Sep 9, 2011 9:43 AM ---

Брат многу пати веќе пишавме дека се вика JUVENTUS STADIUM
nekade procitav deka ke mu se dava ime
p.s zar se otkazavme od bogatotiot dogov
ot a i samoto ime juventus arena mi izlgeda mnogu glupo .

FANTASTICNO .

Go gledav ceremoniata i natprevarot od 19:45 do 00:00 :)))))

Super bese , ali ne znam i jas zs ne bese ispolnet do poslednoto mesto ???

I MOGGI trebase da bide u stadion , Trezege , Nedved ...

FANTASTICNO .

Go gledav ceremoniata i natprevarot od 19:45 do 00:00 :)))))

Super bese , ali ne znam i jas zs ne bese ispolnet do poslednoto mesto ???

I MOGGI trebase da bide u stadion , Trezege , Nedved ...
Jas pa mislamd eka bese ispolnet ,neznam od kade sega ovaa ,mozebi taka ti se cinese bidejki imase mnogu so beli majci .

За време на церемонијата имаше народ мислам дека беше фул, после кога почна утакмицата се разотидоа.

Ај ако најде некој линк за даунлоад на целата церемонија со се натпреварот нека стави линк да симнеме и ние што не гледавме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom