Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.522
Поени од реакции
4.405
Значи презентацијата ја глеав на HD и се чувствував како да сум на стадионот.Едноставно беше се совршеноо покажавме дека не сме само Фудбалски клуб туку нешто многу повеќе.Имаме Историјат на кој што скоро сите тимови на светот можат да му позавидат.
Моментот со Дел Пиеро и со Бониперти ми се насолзија Очите...Ептен емотивно беше изведен.
Како единствено разочарување може да се каже ќе остане Отсуството на пред се : Недвед,Зидане,Трезеге,Каморанези,Платини,Канаваро(мислам дека беше во топ 50) и исто така не се спомна Гаетано Скиреа освен нормално 6ката направена во представата.
Се на се Одлично беше уживав додека глеав,исто така Стадионот ни е прекрасен ќе биде навистина празник за очи кога ќе играме на домашен терен.

Тоа е тоа мои Јувентини останете ми поздравени и да знаете дека оваа сезона газиме!!!

П.С. Естигарибиа:cool:

.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Прекрасно отварање,прекрасни визуелни ефекти одлично смислено се по ред. Ја гледав цела церемонија и можам да кажам дека уште еднаш се покажа кој е NUMERO UNO. :) Уште да ни тргне добро сезоната на новиот JUVENTUS STADION и нема ништо друго шо би можело да не израдува повеќе

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Ај ве молам , кој може да стави клипови од денес , бидејќи не бев во можност да ја гледам инаугурацијата ... според сликите било фантастично така да ставајте линкови :))))

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Значи презентацијата ја глеав на HD и се чувствував како да сум на стадионот.Едноставно беше се совршеноо покажавме дека не сме само Фудбалски клуб туку нешто многу повеќе.Имаме Историјат на кој што скоро сите тимови на светот можат да му позавидат.
Моментот со Дел Пиеро и со Бониперти ми се насолзија Очите...Ептен емотивно беше изведен.
Како единствено разочарување може да се каже ќе остане Отсуството на пред се : Недвед,Зидане,Трезеге,Каморанези,Платини,Канаваро(мислам дека беше во топ 50) и исто така не се спомна Гаетано Скиреа освен нормално 6ката направена во представата.
Се на се Одлично беше уживав додека глеав,исто така Стадионот ни е прекрасен ќе биде навистина празник за очи кога ќе играме на домашен терен.

Тоа е тоа мои Јувентини останете ми поздравени и да знаете дека оваа сезона газиме!!!

П.С. Естигарибиа:cool:

.
A зашто не беше Недвед ? Нели он е во Торино во одборот или нешто слично ..

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ќе си грицнам од таквото од што ми е криво што не бев во можност да ја гледам инаугурацијата :mad:

Од сликите и клипот што ги стави погоре G@rfielD било ептен јако.Буквално се наежив од клипот.

Ако е некој во можност да стави линк од целата церемонија,или ако знае некој канал кај што ќе оди снимката па да сподели тука,би му бил благодарен.

С

сашенко

Гостин
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Брат многу пати веќе пишавме дека се вика JUVENTUS STADIUM
--- надополнето: Sep 9, 2011 9:43 AM ---

Брат многу пати веќе пишавме дека се вика JUVENTUS STADIUM
nekade procitav deka ke mu se dava ime
p.s zar se otkazavme od bogatotiot dogov
ot a i samoto ime juventus arena mi izlgeda mnogu glupo .

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
FANTASTICNO .

Go gledav ceremoniata i natprevarot od 19:45 do 00:00 :)))))

Super bese , ali ne znam i jas zs ne bese ispolnet do poslednoto mesto ???

I MOGGI trebase da bide u stadion , Trezege , Nedved ...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
FANTASTICNO .

Go gledav ceremoniata i natprevarot od 19:45 do 00:00 :)))))

Super bese , ali ne znam i jas zs ne bese ispolnet do poslednoto mesto ???

I MOGGI trebase da bide u stadion , Trezege , Nedved ...
Jas pa mislamd eka bese ispolnet ,neznam od kade sega ovaa ,mozebi taka ti se cinese bidejki imase mnogu so beli majci .

С

сашенко

Гостин
За време на церемонијата имаше народ мислам дека беше фул, после кога почна утакмицата се разотидоа.

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Ај ако најде некој линк за даунлоад на целата церемонија со се натпреварот нека стави линк да симнеме и ние што не гледавме.

Kajgana Shop

На врв Bottom