Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
310250_279785072048729_171522852874952_1192175_430345662_n.jpg

30 минути гол не можеме на крививе да им дадеме ...

Имаме за три дена утакмица во калчото, безсмислено е сега да се трча и победа да се брка.Ова е договорен резултат за отворањето и ке играат вака колку почит да си оддадат и после Дел Пиеро ке даде гол и тоа е тоа за вечерва.

Имаме за три дена утакмица во калчото, безсмислено е сега да се трча и победа да се брка.Ова е договорен резултат за отворањето и ке играат вака колку почит да си оддадат и после Дел Пиеро ке даде гол и тоа е тоа за вечерва.
Хмм, не би рекол убав ќотек си манаја Пепе и Мота со тие шо се на таа страна.
А да веројатно е договорено како да заврши утакмицата.
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:02 PM ---
Чист пенал беше тоа врз Пепе...
Ко солза

Инаку незнам за вас ама Елија ептен добро ми изигра. Има паметни потези и ненормално е брз (Со Красиќ од карши тешко на противничките бекој).

Кога велев ја да почекаме да видиме како ќе се снајде Елија во Јуве, повеќето од тука веќе го прогласија за промашена инвестиција :)

Јас Естигасфдсдрибиа:pos: сакам во игра да го видам.
Ќе влезел ко ќе го напишиш правилно :pos:Мислам дека е Естигагагарибииија :)
Инаку,Илија ме бендиса на првава утакмица со играта.

Незнам зашто не си го пише името како Диего на пример? Да Куња не му било убаво о Диего си пишал, на овој името му е Марсело може така да пише
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:53 PM ---
Ова не беше дел од договорот, не трбаше гол да дадат нели?

Разбра некој кое е името на новиот стадион? Читам наоколу Јувентус Стадион (ми донт лајк ит), на церемонијата ништо не спомнаа....

Juventus stadium е името.Коментаторот го рече тоа откако заврши утакмицата.Спомна нешто Деле Алпи и рече се извинувам мислев JUVENTUS STADIUM и се насмевна..;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom