Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
248021_225970514096852_171522852874952_966850_2978089_n.jpg

Ајде за арно за убоо нека е. Со среќа нека му е, со вистинските играчи донесени на располагање мислам дека добро би се снашол.

AJ SO SREKA NEKA NI E
CONTE (y)

Ај кој ке најде нека стави линк од презентацијата на Конте во 4 што ќе биде ... и ај со среќа ... Конте мафијо :)

Конте:noze: у 2006 имаше изјавено , "Еден ден ќе го тренирам Јуве" му се исполни желбата.

Жал ми е, но клубот не го оправаат уште некое време.

И само да знаете, најверојатно, жртвата за Инлер ке биде Мело

Жал ми е, но клубот не го оправаат уште некое време.

И само да знаете, најверојатно, жртвата за Инлер ке биде Мело

жртвата ќе биде Мело а Сисоко да остане?има логика?

евентуално ако не ги продаваат двајцата,мене не ми смета Инлер да игра прв тим пошто многу ми се свиѓа како играч,сличен е со Фернандо од Порто,физички и играчки,потоа капитен е на Швајцарија и Хицфелд има изјавено за него дека е играчиште ,Мело ако сака да игра прв тим ќе мора да се потруди многу повеќе пошто ова не е Болоња,мора да има јака конкуренција на секоја позиција,ако не сака конкуренција нека тера патот у Премиер Лига.Сисоко е далеку од конкуренција на Мело затоа може и да игра опуштено

http://www.juventusmk.com/juve/inde...-05-31-14-18-26&catid=1:latest-news&Itemid=50

Со среќа нека му е на Конте,како играч беше ѕвер,ќе видиме како тренер како ќе се снајде

Го земавте Конте за тренер значи,само кажете ми кај беше пред тука да дојде,во Сиена или глрешка сум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom