Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да надополнам, Дел Нери да излезе машки и напаѓачки !!!Секој што пред Јувентус треба да киксне минимум по еднаш, а Јувентус да ги тепа преостанатите 3, вклучувајќи го и вечерашниот со Киево.
Дури и да се случи сите 4 екипи да имаат исто бодови, Јувентус би бил 1, односно 4 место на табела. Ама за да се деси било што од ова треба повеќе среќа и надеж за Јувентус, и ништо од претходно споменатото за Рома, Удине и Лацио.
Abe gledame deka se se "mesti" zasto da ne bide Juve na 4 mesto na krajot![]()
абе се е мафија во италија ,ке го местат јувентус .
батали ја фиорентина .Абе што зборите бе нема шанси да влеземе.Никој од нашата управа не верува во 4тото место ама само пред јавноста така коментираат зашто срамота е да кажат дека неможат и дека нема да се борат.Имаа шанси, да ја тепаа Фиорентина ке бевме сега на 1 бод од четврто и ке беа поголеми шансите ама вака не верувам.Не чекајте од другите ништо, тие дури и да тепаат ние мораме пак да тепаме.Сами си правиме грешки колку и да ни испаднат околностите одлични, сами се заебаваме на крај..
батали ја фиорентина .
потсети се на
натпреварот со киево примен гол во последните секунди при резултат 1-0
и минатиот со катанија водевме 2-0 и во последните секунди 2-2