Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.886
- Поени од реакции
- 89.773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми прави ќејф многу... некоја друга имаш? :smir:Прегледај го приврзокот 41295 Јас ја имам оваа![]()
^ За Пирло потпишувам со две раце и две нозе.Таков играч ни треба нема да има некој проблем дека е во надминати години.Таква прегледност на игра како што има Пирло нема ниту еден друг фудбалер на таа позиција.Од секогаш сум го почитувал иако играл за интер и за Милан.
смешки-на Пирло,Милан му е фамилија тешко би отишол во друг италијански клуб.....можеби шпекулациите имаат друга намена-ГАРАНТ ќе заврши само на шпекулација
За Пирло пред 5 години можеби а за сега ??? се сомневам дека е уште една мамка на Марота да ја намали цената на Аквилани.
Аквилани се на се одигра 3-4 квалитетни меча, комотно може да си се врати во Ливерпул 16 милиони се премногу за него. Можда и ќе проиграше добро во ЈУВЕ но само со авторитетен тренер кој знае на кај тера. За Пирло иако е во поодминати години сепак е еден од најдобрите на неговата позиција, не би било лошо да дојде но искрено не верувам дека ќе се случи такво нешто.Сега треба да се прави план за наредна сезона а треба да се почне од тренерот па играчите тек на крај, толку се ориентираа на таа 4-4-2 на Дел Нери па испродадоа се што не се вклопува во неа и гледаме каква е играта сега, по мизерна никогаш не била. Буквално за моменталнава состојба човек да незнае што да искоментира, кога ќе видиш па и дека од клубот се ептен релаксирани да незнае човек што да мисли веќе.