Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
OГРОМНА ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО МИ Е ДА ВИ ГО ПРЕТСТАВАМ ПРВИОТ ПОРТАЛ ЗА НАВИВАЧИТЕ НА ЈУВЕНТУС ВО МАКЕДОНИЈА !!!

Се работи за WWW.JUVENTUSMK.COM

После долго време се решив да седнам и да се потрудам да биде реализиран овој план кој одамна го имавме!

Повелете!

п.с.
Ве молам слободно кажете ако имате некој предлог, критика и сл... :)
Само што го видов одличен е и се надевам дека со текот на времето ќе се надоградува со некои нови додатоци...Инаку сам си во овој проект или има и други од фоумов што те подржуваат?

Имам поддршка, ама морална :)

Ќе се договориме накнадно за нешто поконкретно :wink:
Инаку ќе има и нови работи многу брзо.

@bobo сам го правев, не треба се плаќа, платено е :)

Ми треба поддршка да го испромовираме, ставете линк на facebook или слично, да знаат луѓево дека постои :)

OГРОМНА ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО МИ Е ДА ВИ ГО ПРЕТСТАВАМ ПРВИОТ ПОРТАЛ ЗА НАВИВАЧИТЕ НА ЈУВЕНТУС ВО МАКЕДОНИЈА !!!

После долго време се решив да седнам и да се потрудам да биде реализиран овој план кој одамна го имавме!

Повелете!

п.с.

:zver::cuc: ЛЕЛЕ КОНЕЧНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ

Имам поддршка, ама морална :)

Ќе се договориме накнадно за нешто поконкретно :wink:
Инаку ќе има и нови работи многу брзо.

@bobo сам го правев, не треба се плаќа, платено е :)
Ако треба нешто пари за било каква работа иновативна на сајтот или идеја сподели со нас, пп, фејсбук било како ние сме тука да донираме и помогнеме на било каков начин...Иначе како може да се направи да се логираме како на juvefans.info? тоа друг тип на сајт е нели овде неможе?ОНИ го средија ептен имаат и аватари и логирање и акаунти, профили али нема форум едноставно на порталот си прават муабет...може така некако некогаш?И што е потребно за тоа?

^ мислам дека ќе може и тоа да се изведе, само пополека, тек сме на почетокот :)

^ мислам дека ќе може и тоа да се изведе, само пополека, тек сме на почетокот :)

Само пишувајте почесто вести.

Влатче ти сам пишуваш вести најверојатно, ако некој од нас добие инспирација:vozbud:, или ако не бива да пишеме такви работи (мислам дека сум доста солиден во такви работи) ке примаш некој текст па да го објавиш нели?

^ нормално, планирам да регрутирам некој сериозен од вас да ми помага околу тоа. Нормално, ако сакате :)

^ нормално, планирам да регрутирам некој сериозен од вас да ми помага околу тоа. Нормално, ако сакате :)

Ај деновиве ке удрам некој текст па ке ти пратам како доказ, иначе добар сум, супер пишувам мама увек ме фали на колешките..:pos2:...ке ти пратам нешто па ако го свиѓаш оки

Ако треба за плаќање нешто да се помогне одма одам и префрлам пари каде треба :) И за пишување статии ме бидува имам раобтено вакви работи нема да е проблем само Влатче треба да одлучи кој сака да му помага и како :)

Ако треба за плаќање нешто да се помогне одма одам и префрлам пари каде треба :) И за пишување статии ме бидува имам раобтено вакви работи нема да е проблем само Влатче треба да одлучи кој сака да му помага и како :)

Што има да одлучи бе брат, и да те избере тебе ако ја напишам нешто добро нема да рече НЕМОЖЕ :vozbud:, ке го постирате и готово, нема ваљда како деца да се караме ја учествувам за тебе нема место хахахахахах

Повелете!

п.с.
браво,одлична работа-на сајтот има СЕ што е потребно да го знаат фановите....одличен старт !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom