Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е за џабе. Во Џенова, Лука Тони ќе земаше 4.5 милиони евра по сезона, во случајов Џенова ќе треба да му исплати само половина од таа сума за изминатата полусезона. Џенова со овој потег заштедува што нема да има обврска да му исплаќа секоја сезона толку висока плата на Лука Тони, и веројатно поради тоа се одлучија на опција да го продадат без да им се плати оштета.Не ми е јасно како го зедоја за џабе.![]()
Буфон е икона на клубов а Меси само голгетерКога ќе ми текне едно време, као Јуве требало да го продаде Буфон во Сити за 100че, и да го земе Меси, у тоа време за 75 милиони... Од аспект на бизнис, се зезнаа што не го продадоа, пошо после он се повреди.
не ми се врува дека некој е радосен кога иде тони а не сака да дојде торес кој со самото присуство ке го полни стадионот .Веста за Торес е превзема од тука изгледа.
Не би било лошо да дојде, но премногу пари се во прашање што мислам дека нема да биде ништо и тоа што со евентуално купување Јуве би има 4 CF(напаѓачи).
Доколку би продале некој од инвалидине, можеби ова би се случило. Но како и да е, премногу пари за стакло не се фрлаат.
Кога ќе ми текне едно време, као Јуве требало да го продаде Буфон во Сити за 100че, и да го земе Меси, у тоа време за 75 милиони... Од аспект на бизнис, се зезнаа што не го продадоа, пошо после он се повреди.
не ми се врува дека некој е радосен кога иде тони а не сака да дојде торес кој со самото присуство ке го полни стадионот .
тооооооооооооооооооооооооооГрешка си тука голема. Не реков дека не би сакал да дојде Торес. Реков дека со евентуално доаѓање Јувентус би имал 4 шпица. Што ќе им прават на другите?
Само со 1 полушпиц(Дел Пиеро), ништо нема да се направи, освен ако не планира Дел Нери да игра со 2 шпица у напад. Така Дел Пиеро би греел клупа.
Ако планираат некого да продадат, тогаш нека го купат Торес, но 54м евра за стакло се премногу пари. Премногу лесно се повредува. Можеби АКО би дошол, не би го имал тој проблем со повреди, но не се знае. Он е врвен напаѓач, но повредите може да го спречат во тоа што најдобро знае да го прави.
Сличен проблем имаат Реал. Што ако дадоа 60м + за Кака, коа едвај играше? До пред 1 недела типот беше надвор од терени.
На јувентус му треба уште еден полушпиц. И ако случајно сакаат да го донесат Торес, треба да шитнат 9-ката или 11-ката. 4 шпица се премногу за еден тим. 3 се доволно.
На јувентус му треба уште еден полушпиц. И ако случајно сакаат да го донесат Торес, треба да шитнат 9-ката или 11-ката. 4 шпица се премногу за еден тим. 3 се доволно.
за фабио иам пишано тргниго линкот![]()
Тргни го ти, јас не го тргам.![]()
тоооооооооооооооооооооооооо
во нападот се звезда до звезда не ке може несто да фане хахахаха,нападот ни е послаб и од наполи и тие иматт кавани,хамсик и лавеци а сакаме титули сакаме лига на сампиони со кој играчи со јакинта и амаури . За голем тим требаат големи играчи .
Тоа што викаш лесно се повередува ,кој ке помислеше дека некој ке го фаулира така квањарела или дека не може да го однесат меси ии роналдо . Робен е цврст играч легенда во баер сам го доведе до сите титули и дофинале во лигата на сампионите ама иако е цврст го повредија и тоа голема повреда .
п.с не играј на таа ката секој секого може да повреде и да отсуствува многу време .
4ца се таман рачунај на повреди и во купот играат а Амаури и Јакинта не ги рачунам доволно добри за овој клубПак не ме сфаќаш што се обидувам да кажам. Многу е нормално дека Торес би играл кога би дошол. Работата е, што кажувам 4 ќе бидат премногу. Се додека не продадат еден од тие двајца што ги кажав, тешко дека Торес би дошол.