Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На Сторари жива сила гол не му дава :icon_mrgr

И фала богу, руинира се околу себе.

Мислам дека Мело и Сторари се најдобри другари во тимот,многу слична нарав имаат :).Не бе не е точен овој Сторари.Фаќа пенал на тренинг и ја руши стативата.После тоа пак фаќа пенал и ја испуцуе топката зад гол.Се покажува како достојна замена за Џиџи,нешто што лани беше Манингер.Искрено сезонава е во послаба форма од лани :(, но за тоа тука е Сторари :smir:

Нели не ви чинеше Сторари летото бе,ваков бил онаков бил ? :wink:

Доаѓањето на Бејл у Јуве е скоро па немогуча мисија.
Башка тоа што договорот му трае до 2014 мислам и ќе треба јако да се искешира за него т.е. испод 35М не очекувајте да го даат, а башка што сите поголеми европски клубови се заинтересирани за него. Според мене најреална дестинација за Бејл е Реал Мадрид, а сите овие шпекулации се само пување у пепел и накачување на неговата цена.

Секако ако дојде ќе биде феноменално, но шансите се 0.01%.
малку да те исправам .
Бејл има многу поголеми шанси да дојде во јувентус ,може да биде само конкутенција рел мадрид барселона има многу јак состав не му треба беј а и како што се најавува ке одат во офанзива на фабрегас и на насри . Бејл ке биде некаде околу 20-25 милиона евра а и сите се толу јаките како на пример бастос од лион кој игра крило а во бразил бег .

Што бидна со Мартинез,Де Чеље и Ринаудо коа се враќаат?

Буфон е избран за најдобар голман на декадата, од страна на ИФФХС. Втор е Икер Касиљас а Петар Чех е на третото место.Уште една потврда за големината и класата на Џиџи Буфон. линк

Џеко денес го напуштил тренингот на Волфсбург и се шпекулира дека отпатувал во Манчестер,каде се најавува дека утре ќе има медицински прегледи и ќе биде претставен како нов играч на Манчестер Сити. линк

Буфон е избран за најдобар голман на декадата, од страна на ИФФХС. Втор е Икер Касиљас а Петар Чех е на третото место.Уште една потврда за големината и класата на Џиџи Буфон. линк

Џеко денес го напуштил тренингот на Волфсбург и се шпекулира дека отпатувал во Манчестер,каде се најавува дека утре ќе има медицински прегледи и ќе биде претставен како нов играч на Манчестер Сити. линк

зар некој се сомнева во буффон ,зар има таков ?
џеко потпишал за манчестер сити за 40 милиона .

малку да те исправам .
Бејл има многу поголеми шанси да дојде во јувентус ,може да биде само конкутенција рел мадрид барселона има многу јак состав не му треба беј а и како што се најавува ке одат во офанзива на фабрегас и на насри . Бејл ке биде некаде околу 20-25 милиона евра а и сите се толу јаките како на пример бастос од лион кој игра крило а во бразил бег .

Бејл му е потребен на секој тим веруј ми, таква играчина на позиција лев бек јас не сум глеал од дамна (од времето на Карлос). А, за тоа дека ќе биде 20-25М може само да сањаме сите. Такво време дојде јебига, јас не викам дека он вреди толку многу, но кога еден Ди Мариа можеше да го купат за 40М зашто не и Бејл.

Бејл му е потребен на секој тим веруј ми, таква играчина на позиција лев бек јас не сум глеал од дамна (од времето на Карлос). А, за тоа дека ќе биде 20-25М може само да сањаме сите. Такво време дојде јебига, јас не викам дека он вреди толку многу, но кога еден Ди Мариа можеше да го купат за 40М зашто не и Бејл.
хахаахахх пак сега и тебе да те исправам .
Ди Марија беше купен за 25 милиона евраа,тиа 40 милиони беа листа шпекулација .Потсети се за кака сите 100 милиона евра па и реал се викаше дека ке го земем за 100 милиони ама го земаа за 65 милиони .Бејл сега играе лево крило не играе лев бег .

хахаахахх пак сега и тебе да те исправам .
Ди Марија беше купен за 25 милиона евраа,тиа 40 милиони беа листа шпекулација .Потсети се за кака сите 100 милиона евра па и реал се викаше дека ке го земем за 100 милиони ама го земаа за 65 милиони .Бејл сега играе лево крило не играе лев бег .

Не се ни битни цифрите толку, а Бејл може да игра и крило и бек значи разара дечкото по лева страна и незнам како можеш да кажеш дека на некој клуб не му е потребен. Зар Марсело ќе му го фати местото на Бејл у Реал и покрај одличната сезона или па Максвел ќе му фати место у Барса. И пак ќе повторам сите шпекулации у врска со Бејл се дигање на неговата цена, а неговото доаѓање у Јуве е 0,01%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom