Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ај нека ни е со среќа победава без нервози како што доликува.Красич меѓу најслабите на теренот и она на крај мораше да погоди погодувал од потешки позиции.Следни Лацио мислам во исти термин играме на нашиот олимпикоо

95827_news.jpg

Еве го гомнарот кој што не му додели црвен ан алварез иако во рок од 2 минути 3 старта за жолт имаше над Красич.Гомно потплатено Интерашко све да му ебам!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ај нека ни е со среќа победава без нервози како што доликува.Красич меѓу најслабите на теренот и она на крај мораше да погоди погодувал од потешки позиции.Следни Лацио мислам во исти термин играме на нашиот олимпикоо
да да ама ке видиме утре со штрајковите шо се најавени ке шо ке се деси

Супер... колку шо беше битна утакмицата за Јуве толку беше и за мене битна да си фатам 1642,5 ден. :je::cug:

Супер... колку шо беше битна утакмицата за Јуве толку беше и за мене битна да си фатам 1642,5 ден. :je::cug:

И За мене беше исто така битна, да си фатам 10 000, али нема врска и да немав играно, свеедно ќе беше битна, одлична игра, нема понатака што да коменитрам однесовме 3 бода во торино

Милан и Јуве сезонава до крај за скудето според мене .
Како у старите добри времиња... :pipi: Веднаш зад нив Рома, и мртва битка за четврто место меѓу Наполи, Лацио и Интер. :)

Честито нека ни е победава, која воопшто не треба да се потценува. Да ја победиш Катанија на гости не е мала работа, цела година немаа пораз на домашен терен. Браво за тимот, одлично изиграно. Ми се свиѓа тоа што на контри ги убивме, на почеток ги оставија да диктираат темпо дур да се изморат, и стапија на сцена. Браво за Јакинта, две асистенции, голем ден за него. :) За Квак нема што да се зборува, мора да се купи човеков. Браво и за Пепе, Мело, Сторари, Соренсен, Џорџо, Бонучи, Красич, Сали, Алекс... сите беа солидни горе долу.

Следната утакмица е да се биде или не. Доколку тепаме, ќе го одржиме притисокот кон Милан, а ќе се изедначиме и со Лацио на втората позиција. Must win без сомнение, плус на домашен терен...

Гарфилд 2 утакмици мислам немаме тепано дома и тоа двете 1-1 мислам време е да победат пред полни трибини и си се враќаат работите полека како што беа некогаш :)

И За мене беше исто така битна, да си фатам 10 000, али нема врска и да немав играно, свеедно ќе беше битна, одлична игра, нема понатака што да коменитрам однесовме 3 бода во торино

Точно. :smir:
Сепак мило мие шо на ваква битна утакмица кога главните конкуренти кикснаа, Јуве си зема 3 бода - шо не беше случај ланската сезона. Кога го видов Сисоко наместо Аквилани шо пцуење му тупив на Дел Нери ама сепак се покажа добра тактика и рака на срце Сисоко изигра феноменало за разлика од Аквилани кој потфрли на оваа утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom