Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
se zaebavam be ne bese penal toa :) toa bese nepenal nema veze so igral so RAKA malce ja cepna :)

Многу дефанзивно почнавме ама добро е даваме голови.Судијата нека се убие како можеше да не го види голот на кваљарела, ама како што кажа коментаторот правдата е задоволена.Мора дасе даде уште некој гол до крај зашто катанија ке напаѓаат уште во второто полувреме и ова не е сигурно водство.Макар уште еден гол

Кажав еднаш пред телевизор и сега на форум, Катанија нема теорија да игра онака цел меч, ЌЕ ПАДНАТ кондициски. Неможат 90 минути онака да трчаат. Јувентус убо ги заеба со позициона и трпелива игра. Кај да е во второ полувреме ако не напрат некоја глупост ко со голот нема место за загриженост.

Ненамерно играње со рака али тоа не го менува фактот дека можеше судијата да досуди пенал без никаква грижа на совест. Проблемот е што спрема нас поголема штета е нанесена ако праемо фер моабет ...
epa ako go dosudese penalot na chielini nemase ni da dojde do vasata "steta" ... neli da bideme realni :)

33981_1733478897543_1255678483_1945149_7330362_n.jpg
еве го поништениот гол на јуве чисти

Каква шанса утна Красиќ...
Требаше да му ја осртави на Мело.
Ајде мора да се даде на брзака некој гол...

--- надополнето ---

Пех уште една чиста шанса, но Пепе ја промаши топкана. Ваљда и он не очекуваше дека голманон на Катанија ќе исплива во празно :pos:

Уф ама голче. Браво за Кваљарела. Готово е веќе овдека :)

Сакам 5 до крај , могуќе е со оглед дека почнаја да лаза по терен овја од Катанија ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom