Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Повиканите играчи на Рома за мечот утре:

Lobont, Cicinho, Castellini, Mexes, Adriano, Vucinic, Totti, De Rossi, Riise, Baptista, Borriello, Greco, G. Burdisso, Julio Sergio, N. Burdisso, Simplicio, Doni, Brighi, Cassetti, Rosi и Menez.

Ги немаат Перота, Пизаро, Хуан и Тадеи. :pipi:

big_1261562639_puma2.jpg

Фраеров ќе играт утре ? :)

Маркизио изјави дека не брза со потпишување на новиот договор со Јувентус,и дека било негова грешка што толку се актуелизираше темата за неговиот нов договор последново лето.Изјави дека на крајот на сезоната ќе почнат преговорите за нов договор,а изјави дека сака да остане во Јувентус засекогаш и дека бил многу приврзан за клубот и нема потреба од брзање за потпис. линк

И Јакинта изјави дека сака да ја заврши кариерата во црно-белиот дрес. линк

Маркизио изјави дека не брза со потпишување на новиот договор со Јувентус,и дека било негова грешка што толку се актуелизираше темата за неговиот нов договор последново лето.Изјави дека на крајот на сезоната ќе почнат преговорите за нов договор,а изјави дека сака да остане во Јувентус засекогаш и дека бил многу приврзан за клубот и нема потреба од брзање за потпис. линк

И Јакинта изјави дека сака да ја заврши кариерата во црно-белиот дрес. линк

Само ако не се повредува толку често ја би го задржал Јакинта,многу го потценуваат тука али е он е доста корисен играч, кога игра нормално:) читав пред некое време ,има изиграно вкупно 300 минути не вклучувајќи ја последната утакмица,значи 3 утакмици и 30 минути:) и има дадено 4 гола,значи на секои 75 минути дава гол,ако остане фит и нема многу повреди ќе биде доста корисен за јуве оваа сезона.

Повиканите на Јуве:

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
14 Aquilani
17 Traore
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
30 Storari
31 Costantino
39 Camilleri
43 Sorensen
44 Kirev

gazzetta.it:

Quagliarella - Iaquinta
Marchisio - [COLOR="#red"]Sissoko[/COLOR] - Aquilani - Pepe
Grosso - Chiellini - Bonucci - Brazzo
Storari

*грешки

...само се надевам дека ќе излеземе од утакмицава без некоја скршена нога или сл. Рома се познати по тоа што се агресивна екипа со 9 кољачи на терен.

Мело тренираше денес со тимот незнам зашто него става или му е некоја тактика?

Може сака да изненади во последен момент.Рома ке се спрема за Сисоко и ке се израдуваат и во последен момент промена на состав и влегува Мело прва постава и парче ги прави хахахха :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom