Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нека не те стра :icon_lol: ,И ние ке сме активни во Зимскиот преоден рок, И не е убаво толку да се форсираме, титули митули уште оваа година, да бидеме реални малку. Комплетно ремонтиран тим сме со нова управа,до сега ни оди супер,нека се ушемат играчите,плус најавите од типот Џеко,Касано итн. Следната сезона стра ке им биде на сите од нас,со право:salut:
многу скромно.
Како прво интер имаше минатата година многу добар состав ова гоидина маикон и милио му се дрогирани само играат снајдер и ето ама со нив само и со резултат 1-0 нема да одат далеку верувај ми.Милан има стасен напад ама одбраната му е озонска дупка.Кога ке го видам јувентус бес красич и келини изигра солидно продив милан и прекрасен резултати и со победи од 4-0 знам за кој тим навивам.
п.с само да не се повредени де чеље и маринез до јануари.

Срекен роденден Красич...Нека е срекен роденденот ја јувентус...мн титули и радости заедно....!!

Денес почастив чоколатца у школо (белисимо) неколку другари како мој роденден да е, ми се изнасмеаја.Добро 2-30 денари фрлив ама од кејф имав некој денар у џеп поише..Ама миланезиве посебно мерак ми беше.Еден другар за милан имам и му давам белисимо и му викам еве заблажи се во име на јуве славиме денеска.Ептен мерак ми беше и само заради него ми дојде идејата да частам денес.И нејќеше аххахахахаххаааа...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Денес почастив чоколатца у школо (белисимо) неколку другари како мој роденден да е, ми се изнасмеаја.Добро 2-30 денари фрлив ама од кејф имав некој денар у џеп поише..Ама миланезиве посебно мерак ми беше.Еден другар за милан имам и му давам белисимо и му викам еве заблажи се во име на јуве славиме денеска.Ептен мерак ми беше и само заради него ми дојде идејата да частам денес.И нејќеше аххахахахаххаааа...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хаха луд си !Ај и од мене среќен роденден Красич и ЈУВЕ.Нека има вакви моменти и до година се враќаме во ЛШ

Среќен роденден Јуве, среќен роденден Красич?

Победата во дербито дојде како кец на десетка. Миланезиве уште патат и не можат да се помират дека изгубија од вториот тим на Јуве :baeh:

Немам зборови за пожртвуваноста, желбата и тимскиот дух кој владее во Јуве. Марота и Ден Нери вршат одлична работа. Со овие карактеристики на тимот успехот е неминовен. Не велам дека ќе освоиме Скудето, но како секој страсен навивач со цело срце го посакувам тоа. Долга е сезоната, ќе има и успеси и падови, не само кај Јуве туку и кај конкурентите. Сега за сега најдобро е да живееме од недела до недела па ќе видиме што ќе биде во мај.

Среќен роденден Јуве, среќен роденден Красич?

Победата во дербито дојде како кец на десетка. Миланезиве уште патат и не можат да се помират дека изгубија од вториот тим на Јуве :baeh:

Немам зборови за пожртвуваноста, желбата и тимскиот дух кој владее во Јуве. Марота и Ден Нери вршат одлична работа. Со овие карактеристики на тимот успехот е неминовен. Не велам дека ќе освоиме Скудето, но како секој страсен навивач со цело срце го посакувам тоа. Долга е сезоната, ќе има и успеси и падови, не само кај Јуве туку и кај конкурентите. Сега за сега најдобро е да живееме од недела до недела па ќе видиме што ќе биде во мај.
само повредите можат да го растурат овој солиден тим.....скудетото не се освојува во дерби натпреварите(и таму досега добро стоиме),се надевам Марота има некој пеколен план за зимава и изненадување на главните фаворити за скудетото годинава...

Легро најверојатно во Јануари ќе направи трансфер во Бари.Неговиот договор со Јувентус завршува во Јуни 2011 година,и во Јануари е последната можност Јуве да заработи од неговиот трансфер,освен ако не го продолжи договорот а за тоа нема никакви најави. линк

Aко во Јануари биде продаден Легротаље,тогаш најверојатно ќе биде ангажиран централен дефанзивец во Јануарскиот преоден трансфер рок.

само повредите можат да го растурат овој солиден тим.....скудетото не се освојува во дерби натпреварите(и таму досега добро стоиме),се надевам Марота има некој пеколен план за зимава и изненадување на главните фаворити за скудетото годинава...

Точно така. Шампион се станува против малите екипи. Лошо е кога таму се губат поени, во дерби натпревар се е можно.

Морам уште еднаш да ги спомнам „пензионериве“. Бетер од мали деца испаднаа, мислев дека шинтерашиве се поголеми плачковци, ама дефинитивно не можат со старциве. Лошо е кога леташ високо. Кога ќе паднеш повеќе боли :tv:

Онај младион од Штудгарт да го земат, Ташчи мислам се викат, многу јак и надежен дефанзивец.
Ова лето добро шо не го зедоја Кјаер, неколку пати го имам гледано Волзбург оваа сезона и врска си немат Кјаер, премногу грешки прајт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom