Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Фала на психолошката анализа брат... ама да стоеше у 8:30 у кладилница да уплатиш и да слушаше од страна само колку тикети и пари се уплаќаа на Јувентус немаше така да мислиш. затоа не коментирајте за нешо шо не го разбирате. Шо мислиш само кај нас се игарј Јувентус ? не си свесен колку пари се свртени вечерва во свет од оваа утакмица.... до толку не знаеш ни да броиш верувај......

И јас уплатив бе брат, и јас бев у кладилница и не само днес туку цела недела се збореше дека јувентус е сигурна СИГУРНА....Забраив да ја уплатам а пошто сите други ми беа од лига европа деќкото што работи во кладилницата ми вика: Абе а јуве не ја играш? Сите ја играа 2ка...и ја викам забраив и ја бапнав и јас...ама што треба да значи тоа?Сите мислеа дека ова е лесен залак за јуве ама ете одмараа играчи јбг:toe:...

Фала на психолошката анализа брат... ама да стоеше у 8:30 у кладилница да уплатиш и да слушаше од страна само колку тикети и пари се уплаќаа на Јувентус немаше така да мислиш. затоа не коментирајте за нешо шо не го разбирате. Шо мислиш само кај нас се игарј Јувентус ? не си свесен колку пари се свртени вечерва во свет од оваа утакмица.... до толку не знаеш ни да броиш верувај......
За ова имам коментирано и порано ама ајде пак ќе кажам. И јас исто така уплаќам по некој тикет неделно ама тоа кладилниците се најголемо зло што може да постои. Сегогаш кога некој појак тим ќе одигра нерешено или ќе изгуби, веднаш се јавуваат сомнежи дека мечот е наместен. Пред да се појават кладилниците кај нас, тоа се нарекуваше кикс на тимот а не местен меч. Јувентус вечерва едноставно киксна а не намести.

Абе Стефан ти си????:pos: Има еден експерт со мене шо учит и секогаш кога некој голем клуб ќе извади резултат што тој мисли дека не е нормален, одма прави теории дека утакмицата е местена и дека во светот се свртени милиони. :pos::smir:

И јас уплатив бе брат, и јас бев у кладилница и не само днес туку цела недела се збореше дека јувентус е сигурна СИГУРНА....Забраив да ја уплатам а пошто сите други ми беа од лига европа деќкото што работи во кладилницата ми вика: Абе а јуве не ја играш? Сите ја играа 2ка...и ја викам забраив и ја бапнав и јас...ама што треба да значи тоа?Сите мислеа дека ова е лесен залак за јуве ама ете одмараа играчи јбг:toe:...

Ja pa ja imav 2 i 3+ :)

За ова имам коментирано и порано ама ајде пак ќе кажам. И јас исто така уплаќам по некој тикет неделно ама тоа кладилниците се најголемо зло што може да постои. Сегогаш кога некој појак тим ќе одигра нерешено или ќе изгуби, веднаш се јавуваат сомнежи дека мечот е наместен. Пред да се појават кладилниците кај нас, тоа се нарекуваше кикс на тимот а не местен меч. Јувентус вечерва едноставно киксна а не намести.

ЈА ГЛЕДАШЕ ЛИ ЦЕЛА УТАКМИЦА ???????

Навивам за Јувентус 15 години.... Се кладам 8 години.... Конечно доживеав да гледам една утекмица која е наместена за кладилниците.... Красич промашува од 3 метри, Дел пиеро шутира волеј кога се наоѓа на 16 метри ..... и никој апсолутно никој не сака да тргне во напад.... секој кој ја гледаше утакмицата знае дека е наместена.... и како да навиваш за екипа која мести важна ( клучна ) утакмица ..... не знам колку пари им донесе на кладилниците, мене ми однесе добра сума, меѓуто ми ја однесе желбата и љлубовта кон клубот и кон фудбалот воопшто... со мирно срце ќе кажам дека сме ја заслужиле серија Б а сега заслужуваме веројатно и серија Ц. поздрав до навивачите на Јуве, оние кои ја гледаа утакмицата мислам ќе се сложат со мене за погоре кажаното не за друго туку поради чиста објективност.... како и да е веројатно сега ќе ми биде помило кога Интер ќе реди победи во Италија и ќе освојува титули, зашто Јувентус едноставно не заслужува да трошиш време и нерви и да навиваш за местачка екипа.......

Ова е најсмешното нешто што сум го слушнал и прочитал:pos2:Види кој играчи играле коа си глеал ти а сеа кој и ова ако е клучната утакмица тогаш со болоња ни е финале на ЛШ!!!
Можеш комотно да си се откажеш од Јуве коа сам си го напаѓаш тимот за кој навиваш местачи ова она...Само кажи за која сумичка се откажа од Јуве?:kesa:

Ова е најсмешното нешто што сум го слушнал и прочитал:pos2:Види кој играчи играле коа си глеал ти а сеа кој и ова ако е клучната утакмица тогаш со болоња ни е финале на ЛШ!!!
Можеш комотно да си се откажеш од Јуве коа сам си го напаѓаш тимот за кој навиваш местачи ова она...Само кажи за која сумичка се откажа од Јуве?:kesa:
Остај го нека оди во фан клуб шинтер и нека се радува на нивните титули што "ќе ги освојат" !!

незнам само што глумеше дел нери со тоа што не играа красич мело и аквилани прва .... па и кваљарела напред место амаури...ова е за памет за следната утакмица дека не смее да се дозволат вакви грешки....требаше да играат прва да направиме резултат а после полувреме или 60 минута да ги вади али тоа е....сепак FORZA JUVE
p.s. tie shto go sakaat JUVENTUS ne pisuvaat deka zasluzil da igra u seria B si znae koj e ;)

незнам само што глумеше дел нери со тоа што не играа красич мело и аквилани прва .... па и кваљарела напред место амаури...ова е за памет за следната утакмица дека не смее да се дозволат вакви грешки....требаше да играат прва да направиме резултат а после полувреме или 60 минута да ги вади али тоа е....сепак FORZA JUVE
p.s. tie shto go sakaat JUVENTUS ne pisuvaat deka zasluzil da igra u seria B si znae koj e ;)
Кваљарела нема право на настап во ЛЕ.

И Аквилани :smir: А и нема потреба да ги троши за во ЛЕ.

Од почеток до крај...

Ај објасни ми зашо стоеја цело време ? не им се идеше у напад човече, не знам со гледале другите овде, јас навивав за јувентус у серија Б, ама барем сега сум искрен и реален.... не ми е поентата да убедувам било кој, паметните и искусните ќе сватат, другите само ќе продолжат да јадат Г^^НА .... али битно е да сватиш реалноста тогаш си пораснал, и се разбира да извлечеш поука дека каде што има пари, нема љубов брат...... некој спомна разлика од 95 и сега... да има разлика тогаш немаше не се ни знаеше шо е калдилница за разлика од сега кога има повеќе од било кога. Искрено ме боли К^Р со ќе јадат трици овде гледам се собрале група деца па коментираат затоа и не замерам,ќе пораснат и тие па ќе разберат што го врти светот, дали љубовта или парите......

Аквилани и Кваљарела НЕ СМЕАТ ДА ИГРААТ ВО ЛИГА ЕВРОПА. Не знам уште колку пати треба да се кажи ова за да го научите.
Единствена грешка на Дел Нери беше тоа што Красич и Мело не играа од почеток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom