Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да даваше дур беше во Јуве, сега не му вредат и немат потреба да се замарам со него.

Диего постигна гол за Волзбург, НИКОГАШ НЕМА ДА И ПРОСТАМ НА УПРАВАТА ШТО ГО ПРОДАДЕ. :toe:
Ако сака 6 нека постигне, биг дил .Даваше и во Вердер,ке дава и за Волфсбург,му оди во БУНДЕС ЛИГАТА ,проблемот е што во Јуве шутираше како да има чоколадни нозе. Паметен потег на управата што го продаде .:toe:

Диего за Јувентус на официјални мечеви постигна 5 гола, не ги бројам тие на пријателските, не знам колку асистенции имаше али сигурно беа доволно многу а СКОРО СИТЕ пенали што беа досусени за Јувентус беа направени над Диего. Колку барате повеќе од плејмејкер јас навистина не знам. :toe:

Видовме дека играта која ја играше Јуве додека беше Диего тука не поминува во Италија. Нека си ора сега во Германија.

Повиканите за натпреварот против Лече:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie

Диего постигнува голови за Волфбург,но втор пат сезонава им прават целосен пресврт.За мене тоа ја става под знак прашалник добрата игра во одбрана на Кјаер.Се повеке верувам дека претседателот на Палермо си прави филмови дека неговите играчи се јаки.Истото го мислам и за Пасторе.Не викам дека дечкото е слаб,но не вреди 50 милиони колку што ќе понудел Челзи за него(барем така прочитав на некој сајт,не се секавам најдобро кој) :smir: А за Диего.Очигледно е дека му лежи Бундес лигата.Едноставно некои играчи се такви.Не одете далуку.Земете го за пример Ибрахимовиќ.Кај нас и во Интер беше јак,а во Барса не се снајде.

Juventus Emerge As Favourites To Land Sevilla Striker Luis Fabiano - Report
Sevilla striker Luis Fabiano edges closer to January exit, with Juventus favourites to sign the Brazilian.

Juventus hunted for an additional striking option for much of the summer, with Wolfsburg’s Edin Dzeko one of their prime targets, but the Italians now see Fabiano as a more cost-effective solution than the Bosnian. Po se izgleda Fabiano ke bide a ne Dzeko :)

Повиканите за натпреварот против Лече:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella