Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Доаѓам јас и уште двајца сигурно!Очекувам да славиме победа вечер Интер не е ништо посебно годинава.

А каде ќе биде собиранката? Можеби ќе наминам со другар голем фан на Јуве ако времето послужи.

-Ако Интер не е замешан во аферата со местени утакмици,заошто Вашиот претседател не се појави на рочиштето во судот во Наполи?
Зашто моментално е во Њу Џерси, за свадбата на неговата ќерка, како што разбрав нема да биде ни на мечот со Јуве присутен а домашните натпревари ретко ги пропушта ...

Зашто моментално е во Њу Џерси, за свадбата на неговата ќерка, како што разбрав нема да биде ни на мечот со Јуве присутен а домашните натпревари ретко ги пропушта ...

Нека и е честито...И следниот пат да гледа да се појави Морати,зашто преку к.. со ова судење дај веќе еднаш да го завршат па да видиме кој како што со кого.....

тешко да дојдам вечер не се договорив со никој плус имам есеј за пишување да завршам до вечер

Официјален состав:

• 30
    Storari Marco
  • 21
    Grygera Zdenek
  • 19
    Bonucci Leonardo
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 29
    De Ceglie Paolo
  • 27
    Krasic Milos
  • 4
    Melo Felipe
  • 14
    Aquilani Alberto
  • 8
    Marchisio Claudio
  • 9
    Iaquinta Vincenzo
  • 18
    Quagliarella Fabio

Storari

Grygera--Bonucci--Chiellini--De Ceglie

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Iaquinta--Quagliarella

Официјален состав:

Storari

Grygera--Bonucci--Chiellini--De Ceglie

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Iaquinta--Quagliarella
добар е само незнам што бара Маркизио таму кога ич не му оди слаб беше централен а непа како крило.Подобро Пепе да го пушти место Клаудио ипак Пепе не изигра 90 со Сити има сила за сега.Има време да смени одлука како и да е со среќа вечер

pavelintjuv.jpg

Имаме супер поддршка. :)

Одиме на победа дечки! Со среќа нека ни е! Се читаме после мечот.

Во неколку наврати Шинтерашиве ги послужи среќата.

Како сте момци? Ај со среќа нека ни е новава тема и само за успеси да пишуваме на неа!! Се најдоброоооооооооооооо!! FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

погоре некој спомнал дека не знае шо бара Маркизио во првиот состав. Сосема се сложувам. Да не го дадоа во крупен кадар едно пола минута, нема ни да знаевме дека игра...друго, Јакинта уште одма би го заменил со Дел Пиеро...или касни, или не може да ја стигне топката, очигледно не му е денот. Плус, што фали некој како капитенот да им го учука на овие дебиливе. Другите играат доста добро, Красич е одличен, малце повеќе одбраната да се сконцентрира и да се надеваме на победа! FORZA JUVEEEE!!!!

добра партија,се надевам Дел Нери ќе го внесе Капитенот во право време да исфилова она што се пропушти во првото полувреме......добра игра на двата тима,на неколку наврати голот на Интер висеше во воздух,но.....
П.С. каков само глумец добија Интер во Кутињо ц ц ц ц ц

погоре некој спомнал дека не знае шо бара Маркизио во првиот состав. Сосема се сложувам. Да не го дадоа во крупен кадар едно пола минута, нема ни да знаевме дека игра...друго, Јакинта уште одма би го заменил со Дел Пиеро...или касни, или не може да ја стигне топката, очигледно не му е денот. Плус, што фали некој како капитенот да им го учука на овие дебиливе. Другите играат доста добро, Красич е одличен, малце повеќе одбраната да се сконцентрира и да се надеваме на победа! FORZA JUVEEEE!!!!
Ја спомнав се виде по формацијата уште лани таму слабо играше а сега и на централен не изигра сјајно со сити тоа е тоа али второ очекувам Пепе место Маркизио и Дел Пиеро-Јакинта еве гледам Мота влегува ваљда место Григера?Сепак место Де Чеље а Де Чеље небеше лош добро покриваше ваљда Григера ќе оди лево кај што е Маикон и Милито не ми се свиѓа изменава али ај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom