Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Жергова слободно ќе си го викам Ибрахим Ругова :kafence:

Ете го Коло Муани на позајмица 5 мил + 55 милиони откуп (обврзани сме да го купиме)

И Жергова најверојатно од Лил.
For certain conditions :) А тие кондишнс ќе ги видиме, да не испадни на крајот Јуве ако освојат ЛШ :) :) :)

For certain conditions :) А тие кондишнс ќе ги видиме, да не испадни на крајот Јуве ако освојат ЛШ :) :) :)
Не се тегнеше ПСЖ до 30 Август за џабе. Со гла ти гарантирам задолжителен откуп е.

Жергова слободно ќе си го викам Ибрахим Ругова :kafence:
А Коло Муани како ќе го викаш? Пандели Мајко ? :)
Автоматски споено мислење:

Не се тегнеше ПСЖ до 30 Август за џабе. Со гла ти гарантирам задолжителен откуп е.
Randal #KoloMuani is one step away to #Juventus from #PSG on loan with the option to buy, which will become an obligation for a total package around €60M upon reaching certain conditions. Positive talks today. Already agreed personal terms for a contract until 2030 since July...

AroundTurin, tuttosport, gazzeta, corriere....

А Коло Муани како ќе го викаш? Пандели Мајко ? :)
Автоматски споено мислење:

Randal #KoloMuani is one step away to #Juventus from #PSG on loan with the option to buy, which will become an obligation for a total package around €60M upon reaching certain conditions. Positive talks today. Already agreed personal terms for a contract until 2030 since July...

AroundTurin, tuttosport, gazzeta, corriere....
Ќе прајме муабет нека го објават трансферот.
SKY, Di Marzio, Agresti >>

Kolo + Yildiz и изгубеното коковче Chico во 70 да влегува со Жергова ќе е топ ама сепак фали уште еден бек..

Ќе прајме муабет нека го објават трансферот.
SKY, Di Marzio, Agresti >>

Kolo + Yildiz и изгубеното коковче Chico во 70 да влегува со Жергова ќе е топ ама сепак фали уште еден бек..
Ете Фабрицио Романо убаво ти пишува на тоа што сам го постира:

PSG and Juve are now discussing on add-ons structure and how to activate the obligation.
https://x.com/juvefcdotcom/status/1960772937868566948/photo/1

Ете Фабрицио Романо убаво ти пишува на тоа што сам го постира:

PSG and Juve are now discussing on add-ons structure and how to activate the obligation.
https://x.com/juvefcdotcom/status/1960772937868566948/photo/1
Ќе видиш и сам како ќе биди кога ќе објават дека ќе е некој чесно остварлив бонус или скрои морално да го откупат нешто сосем банално. Затоа и се натегаа со ПСЖ толку долго ама ај :)

Кажете што ќе кажете, Коло Муани не вреди 60 милиони... За тие пари можеа да бараат некоја друга опција.

Ќе видиш и сам како ќе биди кога ќе објават дека ќе е некој чесно остварлив бонус или скрои морално да го откупат нешто сосем банално. Затоа и се натегаа со ПСЖ толку долго ама ај :)
Пласман во ЛШ ќе биди сигурно, а за таа сума треба да има и постигнато гола :)

Искрено се сложувам сас господин @Scirea дека 60 милки се too much за Коло Муани, ама ајде да се надеваме дека ќе добиеме јак демант.

Пласман во ЛШ ќе биди сигурно, а за таа сума треба да има и постигнато гола :)

Искрено се сложувам сас господин @Scirea дека 60 милки се too much за Коло Муани, ама ајде да се надеваме дека ќе добиеме јак демант.
Јас мислам пласман во ЛШ е сигурен.

Иначе сите освен некои изгубени се согласуваме дека 60 мил се многу за Коло кога ќе го земиш во обзир фактот дека платија 10 лани плус 3.8 за светското клупско првенство…

Од друга страна цените в година ќе се до небо а коќе си оди Влахо (мислам на крајот на овај месец сигурно) ај да речиме в лето… кој би го купиле за 60 мил?

Сепак премногу пари според мене лично јас оваа година бо го задржал Влахо. Парите би ги инвестирал во уште еден бек и уште еден АМ. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom