Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм, пробај со друг нет прелистувач, јас сум со гугл хром и е ок, ако не бива и тогаш :toe:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1583778285184&set=a.1353392845692.109849.1557567688 :)

photo.php

eve edna slika od mene neznaev kako od pc da ja stavam pa zatoa na fb ja staviv pa valjda od tamu ke se vidi :)

Аквилани одигра одличен натпревар против Словенија за Италијанската репрезентација.Според повеќето Италијански медиуми е прогласен и за играч на натпреварот (Gazzeta,Corriere,Sky).

Како бе не ви отвара?и не треба регистрација,чекаш само 60 сек и симнуваш.

Него читав еден на форум вика да го земеме Maggio од Наполи и да му дадеме дрес со број 5:pos2: ви текнува?maggio е мај на италијански,и ќе асоцира на 5 мај 2002:pos2:

еве и сликовито:)

ја би додал,доле на дресот би пишал,5 maggio 2002,Grazie Gresko:)

Attachments

• samp4ec0a147ca3e63df.jpg
    samp4ec0a147ca3e63df.jpg
    37,6 KB · Прегледи: 9
Џеферсон Фарфан,играчот кој се шпекулираше дека е можно наредната сезона да пристигне во Јувентус изјави дека не ни помислувал дека на 26 години ќе добие понуда да игра за тим од нивото на Јувентус,и дека знае што претставува Јувентус за Италијанскиот и Европскиот фудбал,но изјави дека неговата следна дестинација не зависела само од него,туку и од Шалке 04 со кој има договор до 2012 година. линк

Фарфан е уште еден од просечните играчи-не би сакал да го видам во овој дрес......редно е да се донеси класа напаѓач-Фарфан е далеку од тоа

Фарфан е уште еден од просечните играчи-не би сакал да го видам во овој дрес......редно е да се донеси класа напаѓач-Фарфан е далеку од тоа

Треба да имаш во предвид дека класа напаѓачите сакаат да играат во ЛШ. Тоа Јувентус за жал не може да им го гарантира за наредната сезона.

Треба да имаш во предвид дека класа напаѓачите сакаат да играат во ЛШ. Тоа Јувентус за жал не може да им го гарантира за наредната сезона.
ама може да им гарантира прва постава и целосно докажување во голем клуб-може да се земе тоа од предвид,а веќе од наредната година да се покажи и докажи во натпреварување како ЛШ

Ањели им ги врачи лично звездите кои си ги заслужија..
vialli_stella_26marzo2011.jpgzidane_stella_26marzo2011.jpgdavids_stella_26marzo2011.jpg

redblackarmy брат добри фотки ама немој вака да ги ставаш многу си изнаставал стај ги во албум на кајгана подобро и стави линк вака пола саат ми ја чита странава...ако можеш да го измениш мислењето уште стај се во спојлери подобро па кој сака нека гледа после

Фабио Паратичи, помошникот на Бепе Марота е во Лондон,и во живо го следи натпреварот на Емирати стадионот помеѓу Бразил и Шкотска. линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom