Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавај сеа и ти.Масерати бешеСе, се, ама дај нека намалат со овие шпекулациите како брат му се преселил во неговата нова куќа во Торино... Добивам PTSD vibes кога жена му на Гвардиола купуваше Ферари во Торино.
Тоа го читам и се чудам чоечеAlegri navodno pobaral Chiesa da bide prodaden....
Ovaj Dr.Globil treba elementarna nepogoda da go proglasat vo Torino, poooo
Реплика:
Лајнари
100м плус во последни сезони во гледаност имал јуве спрема др тимовиРеплика:
The most hypocritical moment: they do everything to ruin Juve, and, at the same time, they trying to negotiate for better TV rights deal offering new time for Juve games.
Мајка му е кај мене на поседок дојдена. Не трчај џабеОва го изјавил за Газета...
Прегледај го приврзокот 382966
Што е навистина чудно, дека ова веќе е отворено флертување со друг клуб. Сега не знам дали имаат договор меѓу себе Заниоло и Јувентус, па прави притисок врз Галата да го пуштат за поефтино, али одамна не сум видел вака јавно некој играч преку медиум да изјавува каде сака да се приклучи.
Ако дојде кај нас, мајката нема на мира да му ја оставиме![]()
Проблемите на Јуве in a nutshell. Не може бе овја коњ да ти биде еден од централните фигуре у тимот бе, не може. Буљаш најголем што се брани со тоа гзот натртен, па уште капитен уауауа мајко мила.