Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се, се, ама дај нека намалат со овие шпекулациите како брат му се преселил во неговата нова куќа во Торино... Добивам PTSD vibes кога жена му на Гвардиола купуваше Ферари во Торино.

Се, се, ама дај нека намалат со овие шпекулациите како брат му се преселил во неговата нова куќа во Торино... Добивам PTSD vibes кога жена му на Гвардиола купуваше Ферари во Торино.
Не заебавај сеа и ти.Масерати беше

Читам Влахо си оди , Киеза исто, Алегри никогаш нема да направи екипа што ќе одговара на неговите (не)квалитети. Друга година пак ќе слушам од фанојте на умренион дека фудбалерите не чинат, само умренион чини. Јувентус нема никад да направи екипа што ќе може умренион да ја тренира, вгодина топ 4 ќе е премија, титула кој знае кога пак, не направи просек екипа, амбициозен проект- ко ќе заврши да ни требаат 10 години да се вратиме.

Alegri navodno pobaral Chiesa da bide prodaden....

Ovaj Dr.Globil treba elementarna nepogoda da go proglasat vo Torino, poooo

Alegri navodno pobaral Chiesa da bide prodaden....

Ovaj Dr.Globil treba elementarna nepogoda da go proglasat vo Torino, poooo
Тоа го читам и се чудам чоече :facepalm:.Знам дека Киеза не го сака и затоа умренион најумнион наводно, побарал да го шитнат, абе поодвратно створење нема.

Ова го изјавил за Газета...

IMG_20230629_095850.jpg

Што е навистина чудно, дека ова веќе е отворено флертување со друг клуб. Сега не знам дали имаат договор меѓу себе Заниоло и Јувентус, па прави притисок врз Галата да го пуштат за поефтино, али одамна не сум видел вака јавно некој играч преку медиум да изјавува каде сака да се приклучи.
Ако дојде кај нас, мајката нема на мира да му ја оставиме :D

Реплика:

The most hypocritical moment: they do everything to ruin Juve, and, at the same time, they trying to negotiate for better TV rights deal offering new time for Juve games.
100м плус во последни сезони во гледаност имал јуве спрема др тимови
Автоматски споено мислење:

Ова го изјавил за Газета...

Прегледај го приврзокот 382966

Што е навистина чудно, дека ова веќе е отворено флертување со друг клуб. Сега не знам дали имаат договор меѓу себе Заниоло и Јувентус, па прави притисок врз Галата да го пуштат за поефтино, али одамна не сум видел вака јавно некој играч преку медиум да изјавува каде сака да се приклучи.
Ако дојде кај нас, мајката нема на мира да му ја оставиме :D
Мајка му е кај мене на поседок дојдена. Не трчај џабе:vrtioci:
Автоматски споено мислење:

:pos: :pos:

Последно уредено:
Проблемите на Јуве in a nutshell. Не може бе овја коњ да ти биде еден од централните фигуре у тимот бе, не може. Буљаш најголем што се брани со тоа гзот натртен, па уште капитен уауауа мајко мила.

Дај му шанса на Гати, и на Хијсен, па макар и на лезбо фејсот Ругани само да не го глеам ова понижење од играч.

Нека им се заблагодари на Киелини и Барѕа што го направија играч и нека го шутна ко задњо гованце.

Хајт у пм.

Уште Мекени да го шитниме :)

Welcome Господине Џунтоли :cool:

Giuntoli.jpg

2845564-58657308-2560-1440.jpg

giuntoli-875x600.jpg

e8e72dc9-add3-4d4b-ad53-b98bd285902a.jpg

Фаца и пол е човеков

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom