Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Реално и беше резил ова со Суперлигата, и клубот го распашаа ради тоа што се фокусираа на ова натпреварување. Сега останува да видиме дали ќе ни акнат една година бан од Европа, или ќе не остават да се давиме во Лига на Конференции

Суперлигата е идеја на Ањели, тој не е тука повеќе, логично е да се повлечат.

Иако мислам дека ова е повремено, сигурно повторно ќе никне тој проект, нормално реформиран и прифатлив.

Само незнам како би ги привлекле англичаните, кои вртат ненормални суми за разлика од другите, но што повеќе се зголемува раликата измеѓу нив и сиротињата ќе има некој чекор.

Од Уефа се заканиле дека ќе не суспендираат 5 години од сите европски натпреварувања поради платите, ако не се откажеме од Супер Лига.

Онака, нема никаква врска дали стварно направиле криминал со платите или не. Казната не се базира на докази туку ќе зависи директно од тоа дали јасно и недвосмислено ќе се откажеме од Супер лига.

Сега читсм дрка се спрема официјалното соопштение од клубот, а за возврат ќе не остават да играме конференциска лига - север. :tvg:

Aj препрочитај се што пиша :) И врати се и објасни се...
Автоматски споено мислење:

А во што се вмеша Калво? Па човекот една изјава нема дадено, во што се меша?
Дај бе олади малце шо ти е :pos:
Кажвам претпоставка моја а како шо гледам на Алегри му е проблем баш тој дел - ниедна изјава нема дадено а реално во цело ова невреме за нас требаше.

Шуќур, едно гајле помалце...

20230606_195759.jpg

ОК луѓе, јас се затрескав :love::pipi::backa:

IMG_20230606_202425.jpg

IMG_20230606_202406.jpg

IMG_20230606_202457.jpg

IMG_20230606_202521.jpg

IMG_20230606_202353.jpg

Кој ја ебе Валето, си имам нова цура:love: Лош збор нема да кажам за нејзе :love:

Последно уредено:
Дај бе олади малце шо ти е :pos:
Кажвам претпоставка моја а како шо гледам на Алегри му е проблем баш тој дел - ниедна изјава нема дадено а реално во цело ова невреме за нас требаше.
Abe brat Calvo e zadolzen za football stuff, ne e zadolzen za da dava izjavi..Allegri si sekjava deka ke ja bacva vratata i si bara kavga..

Последно уредено:
Allegri's intention is to be fired. Allegri doesn't want to continue, he knows well that his story with the Old Lady is OVER.

| Michele Criscitiello - Sport Italia CEO |

@DeviAngel , that is what i am talkin about...;)

Allegri's intention is to be fired. Allegri doesn't want to continue, he knows well that his story with the Old Lady is OVER.

| Michele Criscitiello - Sport Italia CEO |

@DeviAngel , that is what i am talkin about...;)
Го видов ова уште прошлата недела. Не знам искрено и мие гајле. Како мислат шо сакат нека прат само нека не страда Јуве.

Сандро ќе го раскинувал договорот, што е ОК дека последниве 2-3 сезони за кур не го биваше...

- Ди Марија си замина
- Милик најверојатно нема да го откупат
- За Рабио ќе пратат уште една последна понуда
- Фратези е прва цел што треба да се купи
- Заинтересирани за Заниоло, а и играчот сакал назад во Италија
- Луказ Васкез ќе го земат за 8 милиони, наводно и играчот се согласил за трансфер

И најважно од се...АЛЕГРИ ОСТАНУВА!!!

- Ди Марија си замина
- Милик најверојатно нема да го откупат
- За Рабио ќе пратат уште една последна понуда
- Фратези е прва цел што треба да се купи
- Заинтересирани за Заниоло, а и играчот сакал назад во Италија
- Луказ Васкез ќе го земат за 8 милиони, наводно и играчот се согласил за трансфер

И најважно од се...АЛЕГРИ ОСТАНУВА!!!
Без ЛШ толку, рачунај плус ќе си заминат Влахович, Киеза, Квадрадо и Паредес.

Не ми се верува Киеза да си оди летово.

Баерн и Ливерпул покажале интерес за Киеза.

Наводно сме биле во напредни преговори за Заниоло.

Се размислува сериозно за Мауро Икарди.

Моџи вика дека Џунтоли е добар менаџер, но Мишели е тој што ги пронаоѓал фудбалерите во Наполи и дека било подобро тој да се земи. Вика дека во Наполи била поинаква структурата и дека за се се чекало ОК од Де Лауреантис, додека во Јуве ќе треба сам да одлучува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom