Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Прво мислење да ми се аогласува со,идиотов и можи е вистинито. Милан мора да заврши пред Јуве (или кој и да е надвор од топ 4)

Последно уредено:
Мислам дека на Елкан не му се фрлаат пари у бунар и дека ќе го истрпи Алегри само ради тоа што ќе го кошта да го избрка, а нема да може саглам да го замени. Ако не играме ЛШ наредна година, изборот на тренери ни се намалува драстично. И сеа замисли фрламе милиони за прекин на договорот со глобилот, и доаѓа некој си тежок просек и уште полошо испадне. А може полошо, видовме после Сари и Пирло дека може. Алегри е нужно зло моментално. Ако се бори за Серија А наредна година и се квалификува за ЛШ доволно ќе биде од него. Да ја поминеме кризава без големи финансиски ризици, после ќе си бараме тренер...
Брат фрлањето пари не држи вода, самото оставање на умренион уште една година е ненормално трошење пари, по што ниту игра имаме некоја да привлечи гледачи, ниту ќе обезбедиме ЛШ, што ти е уште поголемо губење пари. Да се молиме да го избркаат па кој и да дојде е подобар од глобилон, Закерони и Делнери за овој се богови чоече, ми се одмили Јувентус да го гледам…

Недвед ќе биде погласен за невин, а клубот казнет со -12 бода.

Џабе нервирање и играње цела сезона... за на крај некој да си игра кур-ташак со лигава.

Нашите најавија пак жалба до Кони без разлика колку поени :pos: :pos:

Ќе се тегни ова
Автоматски споено мислење:

Милан пред нас :pos: :pos:

Последно уредено:
Како не изгуби Милан уште 2-3 меча, па да мораа да не казнуваат -18 бодови и више...е тоа ќе беше смеење :LOL:

Како не изгуби Милан уште 2-3 меча, па да мораа да не казнуваат -18 бодови и више...е тоа ќе беше смеење :LOL:

Но ви дадоа шанса да го тепате Милан со два разлика, да освоите 6 бодови на другите два натпревара и да играте ЛШ, ако не се вмеша и УЕФА.

Но ви дадоа шанса да го тепате Милан со два разлика, да освоите 6 бодови на другите два натпревара и да играте ЛШ, ако не се вмеша и УЕФА.

Не е исто кога бркаш (бодови) и кога имаш предност.. Башка демотивирачки ќе биде целава ситуација, бидејќи и по некое чудо да заврши Јуве 4ти, пак нешто ќе го „казнат“ со некое бодче.. Така да кога имаш у главата дека што и да направиш, а сепак на крајот исходот ќе биде лош, едноставно се предаваш и не се замараш...

I samite vo Juve znaat deka kako i da e , pak ke gi kaznat , ako en vo Italija Uefa ke gi kazni ,i ova so vakvi situaci Milan ne e siguren deka ke fati top4 ne se sekirajte za Milan , i tie od start ja izgubija pozicijata

После мечот ќе кажеле, Ако победиме -12 ако изгубиме -9 сигурно.

Имаме пак право на жалба кај КОНИ :pos:

I samite vo Juve znaat deka kako i da e , pak ke gi kaznat , ako en vo Italija Uefa ke gi kazni ,i ova so vakvi situaci Milan ne e siguren deka ke fati top4 ne se sekirajte za Milan , i tie od start ja izgubija pozicijata
Се додека ФИГЦ не шонара суспензија на Јуве од ЕУ натпревари, УЕФА нема да не казни како што беше со Милан 2006та за Калчополи :)

Кој бе? Ако победиме минимум -12 ќе се, запанти се да не играме ЛШ. Очигчедно денес и председателка или заменик во Уефа или шо и да е изјави дека Јуве не треба да игра во ЛШ додека е дел од СЛ и ѕоа Јавно.

Казна доволна за да не се оди ЛШ... :kajgana:

И по некое чудо да ги тепаме Милан и преостанатите 2 утакмици, пак ќе ни дадат некои -2, -3 бода само за да не се фати таа мочана и корумпирана лига на шампиони на чело со она гомното Чеферин.
Ама па нема ни да дојде до сето ова пошто нашиве ќе изгубат од милан и со тоа ќе заврши фарсава.
Сезонава како епизода од блек мирор испадна ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom