DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Прво мислење да ми се аогласува со,идиотов и можи е вистинито. Милан мора да заврши пред Јуве (или кој и да е надвор од топ 4)
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат фрлањето пари не држи вода, самото оставање на умренион уште една година е ненормално трошење пари, по што ниту игра имаме некоја да привлечи гледачи, ниту ќе обезбедиме ЛШ, што ти е уште поголемо губење пари. Да се молиме да го избркаат па кој и да дојде е подобар од глобилон, Закерони и Делнери за овој се богови чоече, ми се одмили Јувентус да го гледам…Мислам дека на Елкан не му се фрлаат пари у бунар и дека ќе го истрпи Алегри само ради тоа што ќе го кошта да го избрка, а нема да може саглам да го замени. Ако не играме ЛШ наредна година, изборот на тренери ни се намалува драстично. И сеа замисли фрламе милиони за прекин на договорот со глобилот, и доаѓа некој си тежок просек и уште полошо испадне. А може полошо, видовме после Сари и Пирло дека може. Алегри е нужно зло моментално. Ако се бори за Серија А наредна година и се квалификува за ЛШ доволно ќе биде од него. Да ја поминеме кризава без големи финансиски ризици, после ќе си бараме тренер...
Како не изгуби Милан уште 2-3 меча, па да мораа да не казнуваат -18 бодови и више...е тоа ќе беше смеење![]()
Но ви дадоа шанса да го тепате Милан со два разлика, да освоите 6 бодови на другите два натпревара и да играте ЛШ, ако не се вмеша и УЕФА.
Се додека ФИГЦ не шонара суспензија на Јуве од ЕУ натпревари, УЕФА нема да не казни како што беше со Милан 2006та за КалчополиI samite vo Juve znaat deka kako i da e , pak ke gi kaznat , ako en vo Italija Uefa ke gi kazni ,i ova so vakvi situaci Milan ne e siguren deka ke fati top4 ne se sekirajte za Milan , i tie od start ja izgubija pozicijata
Кој бе? Ако победиме минимум -12 ќе се, запанти се да не играме ЛШ. Очигчедно денес и председателка или заменик во Уефа или шо и да е изјави дека Јуве не треба да игра во ЛШ додека е дел од СЛ и ѕоа Јавно.Но ви дадоа шанса да го тепате Милан со два разлика, да освоите 6 бодови на другите два натпревара и да играте ЛШ, ако не се вмеша и УЕФА.