Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Де Шиљо цела кариера му пројде шлепајќи се на грбот на Алегри. Па сопствен син да му беше, или пак зет ќе го избркаше досега од тимот, јас незнам што магии му прави на Алегри, па толку да го сака во било кој тим. Пу, бетер од партиско вработување е ова... Дно!!!
Ko kje zamini v penzija Alegri, De Shiljo kje go menja :)

Juventus have decided not to renew Federico Bernardeschi’s contract. The player will leave Juve as a free agent at the end of the season, reports La Repubblica via juvefcdotcom. ⚫⚪ #Juventus

Аривабене маме еба :uzi:

Adrien has nothing to prove, he plays football and it is his passion on and off the pitch. When he is not playing, he would like to have a discreet life and not spend time justifying himself. Only in Italy do they say he is not good.”

[Rabiot’s mother/agent - OuestFrance]

Ова се дрогира, земи си го в гаќи и марш со тебе во Франција..

Се болни ликови се накотиле во клубот... :unsure:

Автоматски споено мислење:

Аривабене :

And another one gone and another one gone (Sandro, Athur)
Another one bites the dust
Hey I'm gonna get you too (Rabiot)
Another one bites the dust
:pos:

Ај Аривабене ќе ги избрка овие на кои им истекува договорот, али мене повеќе ме интересира што ќе купи на лето. Затоа без премногу фалби за човекот, да го видиме од Јули натака што ќе земе

^ Секако дека ќе заебат со некој играч тоа ни е во крв. Ќе донесат некој Емерсон Палмиери лев бек и ќе го пцуеме наредни 5 години.. додека лапа 5 мил годишно...

^ Секако дека ќе заебат со некој играч тоа ни е во крв. Ќе донесат некој Емерсон Палмиери лев бек и ќе го пцуеме наредни 5 години.. додека лапа 5 мил годишно...
Грималдо го сакале и детето од Џенова.

IMG_20220331_114434.jpg

Аривабене буквално ова им го прави на агентите...
the-office-steve-carell.gif

Дали тоа значи дека конечно ќе се ослободиме од играчи како Рабиот?

Рабио мислам идната година му истекува договорот, ако не се лажам...

Лесно е на овие агенти ќе го видам со Раиола како ќе се понаша ако дојди Погба.

А ваков лик како може да се понаша? :LOL: Кур ми е, двор ми е...

ferrari-f1.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom