Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Страшни добра анализа за читање, пуштај те нека преведува браусерот

Или сатијата или серијата твитови :)
Автоматски споено мислење:

@Scirea :love: :sekc: 9579B8CE-0990-4FA3-99C5-377EF3F03ADE.jpegC82A3041-0E95-4D5B-A73C-EFF81A0297A0.jpeg

Последно уредено:
Ми се сере кога ќе видам некои фаци у тимов...чиниш цела вечност се тука, како некои крлежи закачени и само цицаат и цицаат пари од клубот.. Се разбира ова не важеше за Де Чеље <3

Ми се сере кога ќе видам некои фаци у тимов...чиниш цела вечност се тука, како некои крлежи закачени и само цицаат и цицаат пари од клубот.. Се разбира ова не важеше за Де Чеље <3

И за Амаури, и за Јакинта, и за Кедира мада задњиов има направено многу како за Јуве така и за ЈMedical

Последно уредено:
Страшни добра анализа за читање, пуштај те нека преведува браусерот

Или сатијата или серијата твитови :)

@Scirea :love: :sekc: Прегледај го приврзокот 301518Прегледај го приврзокот 301519
Uf ovie dvajca pak :tapp:. Zimi se v godina treti kje bidime.Kje terame nekoj ochobol i posle Ronaldo kriv deka sebichel(ako ostani). Alegri taka mozi da se iseri na se sto naprajl vo Juve, ko sto trgnala rabota. BTW za Zidan bev i sum uste eden den da dojdi u Juve pak

Uf ovie dvajca pak :tapp:. Zimi se v godina treti kje bidime.Kje terame nekoj ochobol i posle Ronaldo kriv deka sebichel(ako ostani). Alegri taka mozi da se iseri na se sto naprajl vo Juve, ko sto trgnala rabota. BTW za Zidan bev i sum uste eden den da dojdi u Juve pak
А од кај си ти сигурен дека ќе останат или дека прва постава ќе играт?

Јас сум убеден дека Зидан немаше да види правилен избор пособено бо ситуацијата во која е Јуве.

Aтруе конечно операција на повредта која ја влечка од кога потпиша

А од кај си ти сигурен дека ќе останат или дека прва постава ќе играт?

Јас сум убеден дека Зидан немаше да види правилен избор пособено бо ситуацијата во која е Јуве.
Prva postava znaesh brat deka nikogash ne ni igrale nemaat kapacitet, samoto ostanuvanje e problem a za Alegri ako teraat ko sto trgnalo so transferi, machno kje bidi i v godina kje vidish.

Последно уредено:
Има негде инфо колку имаме трансфер буџет на располагање?

Понежната страна на нашето засилување

Би и се качил и би ја истресол како ѓупче цреша на сред лето :drk::drk::drk::drk:

Има негде инфо колку имаме трансфер буџет на располагање?
Нема, само дека минусот од Ковид ни е покриен. Веројатно нема мн да пазариме ако не продадеме никој освен ако не испадни некоја шанса.

Типувам Локатели, Икарди/Габриел Жезус (позајмица) и евентуално бекче младо и Пјанич

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom