Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Dechki shto e rabota so Lokateli, neshto chitam Arsenal kje go zemale a znam siguren e za nas

Dechki shto e rabota so Lokateli, neshto chitam Arsenal kje go zemale a znam siguren e za nas

Најверојатно ништо нема да биде, некаде 80% е наш играч, само се чека да заврши ЕП. Јуве и Сасуоло имаат одлични односи кога станува збор за трансфери.

Најверојатно ништо нема да биде, некаде 80% е наш играч, само се чека да заврши ЕП. Јуве и Сасуоло имаат одлични односи кога станува збор за трансфери.
Da najvishe toa me chudi

Пјанич најверојатно ќе добие слободен трансфер кај сака. Јас би го потпишал пак на помала плата на 3 годишен договор. Локатели, Мек Кени, Рабио, Бента, Пјанич е каде каде подобро од лани.

иначе Алегри на ум имал 4 формации со Дибала и Роналдо напред - 4312, 442, 4231, 3412.

Изгледа женскиот тим им стана приоритет на нашиве. Во последнава недела објавуваат дека имаат земено 3-4 фудбалерки, а на друга страна кај маживе нема ниеден.

Наводно Емполи сака да го земи на позајмица Ругани. Черубин и компанија прифаќаат само ако Емполи му ја плаќа цела плата.

Според Газета Јуве ќе понуди 40м за Локатели до наредната недела.

Черубин и Мендеш ќе разговарале за Роналдо наредна недела, најверојатно е продолжување на договор НО само ако ја намали платата.

Душа ме боли што не го шитнавмо Ругани у Челзи за 50мил, абе крвот некомпетентен, фаца му ебем лезбејска што се плаши да гази на терен. До кое дереџе дојдовмо, да не може да се продаде ни тој ни вонбрачнион Алегриев син Дон Шиљо

Леееј, гледајќи го како игра Киеза на ЕП, добро е што го земавме прошлото лето...да беше уште во Фиорентина цената ќе му рипнеше двојно

Леееј, гледајќи го како игра Киеза на ЕП, добро е што го земавме прошлото лето...да беше уште во Фиорентина цената ќе му рипнеше двојно
Да беше ќњ играше за Сити или ПСЖ.

Дибала во каква физичка форма е па па, додај го Киеза и Кулу тука мх мх :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom