Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер синглче X-1 ?
Ги играв така со Интер и Торино само си викам трета мајка ќе ме заебат.

Играва ни е на ниво Македонија во ерата на Шумуликоски.

Колку е лош Матуиди со топка па тоа не е можно и нашиов мистер го става да биде прилично офанзивен... Да беше Коста на негово место досега 3-0 ќе беше.

Igrava do sega e sto pati podobra od poslednive utakmici.. Ne e ko na nivo tekmata so man ju u gosti ama ima napredok i ubavo igrame a ne mrtvo

Страв му е да го извади Роналдо кој е убедливо најслаб, а го вади Дибала кој беше најдобар..

До мене е, или судијава стварно свирна глуп прекршок и ни поништи гол? :unsure:
Имаше контакт, али играчов на Рома направи уште 3-4 чекора пред да ја подаде топката...

Џабе го поништи голот, смешен судија. Од фаулот до голот имаше 35 секунди плус фаулот не влијаеше на пасот, односно си направи уште 2-3 чекора и си подаде. Ја го гледам тоа како почитување предност, јер ако паднеше ке свиреше фаул.
Не може да свири фаул толку назад од играта. И после тоа зима му дава жут на Заниоло за ништо.
И да, сеа ми текна, за голот на Киелини не глеаше вар:icon_mrgr:, ебате мрсникот

Каква глупост е ова, од "фаулов" до голот топката измина 100км ... јебем ти вар какви работи испуштаат а вакви банални работи приметуваат... јазк. Супер голче беше заслуга на Роналдо...

Според ЏДМ, ние сме во пол позиција за потписот на Ремзи... до вчера Интер беа најблиску, еве вечерва Марцио пиша дека водиме преговори со играчот. На лето е слободен агент :)

Манџата има дадено голови против Интер, Милан, Наполи и Рома...not bad at all (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom