Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За 120 милиона богами со засилувања ќе тагуа малиов ќе може да заигра во Јуве само на ПЕС, ама да не остане сагава со Погба ко што ќе го земавте Видал,Снајдер, и 95% од играчиве:D
Какви 95% шо тие, оди на 99%. Гледаш секој некој играч кој што сакаат да му извадат подобра цена или плата го поврзуваат со Јунајтед? Таква е политиката на клубот, никаква, јеби га. А од друга страна гледам во голем ќар беа клубовите што ги задржаа горенавеените играчи. Снајдер за кило семки во Турција, Јуве пола од тоа што ќе го добиеше извади само. Може да се деси нешто такво и со црниов. :D
Иначе, ако сакаш мое мислење, и јас сум песимист дека ќе се оствари трансферов ама да причекаме. За толку пари и Јуве ако е луд да не го пушти. Како шо рече некој овде пред некое време, и до Мадрид (во случајов Манчестер) би го однел. :D

Иначе, ако сакаш мое мислење, и јас сум песимист дека ќе се оствари трансферов ама да причекаме. За толку пари и Јуве ако е луд да не го пушти. Како шо рече некој овде пред некое време, и до Мадрид (во случајов Манчестер) би го однел. :D

Се знае кој го има последниот збор...

192Marotta_D0B0605.jpg

И не очекувај Раиола да фрла столчиња како што беше примерот со Микитаријан и Дортмунд, и да бара милум или силум да го пуштат Погба, тоа во Јуве не успева, Недвед го држи под седативи Мино :)

Брат, ништо не очекувам. Толку релаксиран за фудбал никогаш не сум бил. Шо сакаат нека прават, најискрено ти кажувам. :)

Депај? Не ми се верува баш.... потребен ни е докажан голгетер, доста е од млади талентирани дрн дрн... Погба колку само хејт добива, као демек ова ли е тој играч што вреди толку онолку... дај боже Јунајтед да се премисли и да се откаже... да си остане кај нас уште доолго....

Каков Депај, какви бакрачи... прошлава сезона беше КАТАСТРОФА како и цел тим на Јунајтед, ама тој посебно се издвојуваше пред се ради тоа што беа платени 30 милиони за него. Едносмерен играч, секогаш се мести на подобрата нога (нешто слично како Ешли Јанг кога го играат крило на погрешната страна) и често гледа шутевите да му бидат пласирани, да завршат во подалечната статива од голот... ова де од стадионот.
Ако пазариме нешто од Јунајтед, 1000 пати подобро ќе биде Мата да го земеме.

Инаку гледам после синоќешниот криминален настап на Погба, сите се бунат дека не кошта 120 милиони... жива среќа е што ако некој го купи тоа ќе биде Јунајтед, па така можеме да ги уценуваме :D. Ако го сакаат во своите редови, има да го преплатат па што сака нека биде, Фергусон нека поцрвене од завист :D.

Синоќа на Скај Италија незнам дали убаво прочитав, али мислам дека пишаа дека се договориле и со Динамо за Пјаца, ама голема е можноста и да не сум разбрал убаво, такада земете ја оваа информација со резерва :)

Каков Депај, какви бакрачи... прошлава сезона беше КАТАСТРОФА како и цел тим на Јунајтед, ама тој посебно се издвојуваше пред се ради тоа што беа платени 30 милиони за него. Едносмерен играч, секогаш се мести на подобрата нога (нешто слично како Ешли Јанг кога го играат крило на погрешната страна) и често гледа шутевите да му бидат пласирани, да завршат во подалечната статива од голот... ова де од стадионот.
Ако пазариме нешто од Јунајтед, 1000 пати подобро ќе биде Мата да го земеме.

Инаку гледам после синоќешниот криминален настап на Погба, сите се бунат дека не кошта 120 милиони... жива среќа е што ако некој го купи тоа ќе биде Јунајтед, па така можеме да ги уценуваме :D. Ако го сакаат во своите редови, има да го преплатат па што сака нека биде, Фергусон нека поцрвене од завист :D.

Синоќа на Скај Италија незнам дали убаво прочитав, али мислам дека пишаа дека се договориле и со Динамо за Пјаца, ама голема е можноста и да не сум разбрал убаво, такада земете ја оваа информација со резерва :)

Не се снајде во Јунајтед но не мора да значи дека нема да се препороди на друго место. И Евра последните две сезони во Англија беше криминално лош. Немаше крило кое не го шеташе како сака, па еве во Јуве се препороди. Е сега има разлика од офанзивец до дефанзивец но сепак млад е Депај сеуште, може да напредува уште многу.
Додуша мислам дека нема да се вклопи во системот на Јуве.

Наводно работаа со Марко Пјаца е завршена! 22 милони + 2 милонии бонуси! Се очекива заедно со Бенатиа да дојдат на прегелди! :D

Еј, фегети од манчестер. :kuracc:

Cuti si, dupi si :D

9373f388e82436e506d93cd73555f0ec.jpg

Sent from my D2403 using Tapatalk

Колку нудевме за Драклсер лани? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom